Η Μαρίνα Πατούλη ξεκαθαρίζει για την κατάσταση της υγείας της

Σαν βόμβα έσκασαν οι φήμες για μαύρα σύννεφα στην σχέση της Μαρίνας Πατούλη και του Γιώργου Πατούλη μετά από 35 χρόνια. Προχτες χρειάστηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο μετά από μια μικρή αδιαθεσία που ένιωσε.

Advertisement

Στην εκπομπή «Έλα Χαμόγελα» θέλησε να ξεκαθαρίσει όλα όσα ακούγονται για την υγεία της αλλά και για την σχέση της με τον άντρα της.

 «Προσπαθώ να το αντιμετωπίσω γιατί υπάρχει ένα χρόνιο πρόβλημα το οποίο εκδηλώθηκε πέρσι το καλοκαίρι και αφορά καρδιακή ανεπάρκεια. Είμαι σε αυστηρή επιτήρηση από τον θεράποντα ιατρό μου. Έκανα εισαγωγή χθες, έπρεπε να παραμείνω αλλά λόγω του ότι ήταν το παιδί μόνο του στο σπίτι αποφάσισα με ατομική ευθύνη να επιστρέψω. Παίρνω την φαρμακευτική μου αγωγή, έχω κάποια άσχημα συμπτώματα, πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσω. Περνώ τον Γολγοθά της προσωπικής μου υγείας και του οικογενειακού μου θέματος. Δεν έχω ασχοληθεί να παρακολουθήσω τι είπε ο κύριος Ρώμας. Με τον κύριο Ρώμα δεν έχω συνομιλήσει, δεν είναι ούτε προσωπικός μου φίλος ούτε έχω κάποια σχέση μαζί του και δεν έχω καμία ενημέρωση. Οι άνθρωποι που είναι δίπλα μου είναι οι άνθρωποι που πραγματικά με αγαπούν αληθινά, το έχουν αποδείξει και στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες με φυσική παρουσία κοντά μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement