Η Ναταλία Γερμανού θα κάνει αλλαγές του χρόνου στην εκπομπή της

Η Ναταλία Γερμανού και η εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» έχει αναδειχτεί στην κορυφή του Σαββατοκύριακου και αυτό φαίνεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Η τρίτη χρονιά της εκπομπής θεωρήθηκε η καλύτερη της χρονιά και η παρέα ήταν πιο δεμένη από ποτέ.

Advertisement

Οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν την παρουσιάστρια στο Impact Talk της Τζένης Μπαλατσινού και την ρωτήσανε για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στην ομάδα με εκείνη να απαντάει διπλωματικά.

«Εγώ το μόνο που μπορώ να πω σαν παρουσιάστρια της εκπομπής είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Θα έχουμε κάποιες ανακατατάξεις και νέες αφίξεις. Εγώ δεν είμαι το κανάλι για να κάνω προτάσεις, τα κανάλια κάνουν τις προτάσεις. Εγώ το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι περάσαμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν και δημιουργική. Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για όλους τους ανθρώπους και που θα φύγουν και που θα μείνουν. Τους αγαπώ ανεξαρτήτως επαγγέλματος  γιατί δεν χαλάνε για τα… κανάλια οι φιλίες».

Advertisement

Οι αλλαγές πάντως που φημολογούνται είναι η αποχώρηση του Κώστα Τσουρού αλλά και του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου αλλά και πίσω από τις κάμερες προβλέπονται τεράστιες αλλαγές καθώς το περιεχόμενο της εκπομπής για του χρόνου φαίνεται να είναι διαφορετικό.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement