Η παρέμβαση της Δανάης Μπάρκα σε διάλογο που την αφορούσε: «Σας έχω την απάντηση και είμαι στα δύο μέτρα»

Τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα στο Mega σχολίασε η παρέα του Πάμε Δανάη. Το μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αν θα έκανε πρωινό μαγκαζίνο και η ομάδα του πρωινού προγράμματος του Mega σχολίασε όσα είπε ο ίδιος. O Άρης Καβατζίκης τόνισε πως το ζευγάρι δεν έχει το δημοσιογραφικό υπόβαθρο για να στηρίξει μία εκπομπή και η Δανάη Μπάρκα πήρε το λόγο.

Advertisement

«Εγώ είμαι λίγο και του “έκαστος εφ’ω ετάχθη”. Αυτός ο άνθρωπος έχει μια προιστορία στο μόντελινγκ, σπουδαία καριέρα, αλλά πώς μπορείς να πάρεις τα ηνία μιας πρωινής εκπομπής αν δεν έχει να κάνει με το χώρο σου; Δεν χρειάζεται και ένα background δημοσιογραφικό όλο αυτό;», είπε ο Άρης Καβατζίκης και απευθύνθηκε στη Δανάη Μπάρκα: «Μην κοιτάς, δεν αναφέρομαι σε σένα».

«Είμαι έτοιμη για την απάντησή μου», απάντησε η Δανάη.

Advertisement

Α.Κ.: Λες, για παράδειγμα, να φανταστώ τον Γιώργο με τη γυναίκα του, υπέροχο ζευγάρι. Ναι, αλλά ποιος από τους δύο έχει αυτό το δημοσιογραφικό υπόβαθρο για να στήσει και να κάνει αυτή την εκπομπή;

Δ.Κ.: Πες μου, όμως, είναι η πρώτη φορά που βλέπεις…

Advertisement

Α.Κ.: Η πρώτη δεν είναι.

Δ.ΜΠ.: Μισό λεπτό, να σας διακόψω, γιατί μιλάτε για κάτι που με αφορά πάρα πολύ και είμαι στα δύο μέτρα, οπότε μπορώ να απαντήσω κάτι.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement