Η παρεξήγηση μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Νίκου Χατζηνικολάου

Ο Σταμάτης Σπανουδάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου και ήταν απολαυστικός.

Advertisement

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε από την εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται». Η παρουσιάστρια θέλησε να τοποθετηθεί λέγοντας: 

«Δεν ξέρω που να αρχίσω, που να το πιάσω και που να το αφήσω. Να το πιάσω από εκεί… Τι σημαίνει, αν επιτρέπεται η λέξη, ομοφυλόφιλος; Όλη αυτή η συζήτηση νομίζω ότι θα είχε θέση το 1950, το 1940. Μήπως ο Νίκος Χατζηνικολάου τον ρώτησε ακριβώς επειδή γνώριζε τις απόψεις του; Αισθάνομαι ότι η τοποθέτηση του στην απάντηση του ήταν ότι δεν έχει θέμα με τους ομοφυλόφιλους αλλά έχει θέμα με το gay pride, αν κατάλαβα καλά. Κρατάμε λοιπόν την εκτίμηση μας στο μουσικό έργο του Σταμάτη Σπανουδάκη, συμφωνούμε στο ότι διαφωνούμε με τις απόψεις του σε κάποια θέματα και πάμε παρακάτω».

Advertisement

Λίγο αργότερα ήρθε στο κινητό της παρουσιάστριας μήνυμα από τον Νίκο Χατζηνικολάου που έλεγε τα εξής: 

«Η ερώτηση που έκανα στον Σταμάτη Σπανουδάκη έγινε με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του και το κόψατε στο μοντάζ. Η ερώτηση έγινε με αφορμή δηλώσεις του που τις χαρακτήρισα ομοφοβικές και είναι κρίμα να διαστρεβλώνετε τα όσα είπα».

Advertisement

Τότε η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε την ενόχληση της και ζήτησε από τους συνεργάτες της να προβάλουν ολόκληρο το απόσπασμα ώστε να λυθεί η παρεξήγηση.

«Αν συνέβη αυτό, Νίκο μου, ζητώ πραγματικά συγνώμη. Ρωτώ και το control ευθέως. Κακώς κόψαμε το απόσπασμα έτσι αν ο Νίκος έθεσε μια ερώτηση που αφορούσε παλαιότερες ομοφοβικές δηλώσεις του Σταμάτη Σπανουδάκη και τον εκθέτουμε. Ολόκληρος Χατζηνικολάου να στέκεται απλώς να ρωτάει «ποια είναι η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία». Θα παρακαλούσα, Βασίλη μου, να επανορθώσουμε άμεσα και να δοθεί η ερώτηση ολόκληρη όπως ακριβώς έγινε. Του το χρωστάμε. Ευχαριστώ θερμά εκ των προτέρων. Θα γίνει Νίκο και σ’ ευχαριστώ για το μήνυμα. Γιατί δεν μπορώ να είμαι από πάνω σε όλα. Αυτά τραβάω» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.» Κακώς κόπηκε έτσι. Διαχωρίζουμε τη θέση μας ως μπροστινοί».

Λιγη ώρα μετά προβλήθηκε το απόσπασμα και η παρεξήγηση λύθηκε. 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement