Η Σοφία Αλιμπέρτη για την επιστροφή της στην τηλεόραση: «Αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι»

Πρεμιέρα κάνει σήμερα η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ζήσε Αλλιώς» με οικοδέσποινα τη Σοφία Αλιμπέρτη. Η παρουσιάστρια επιστρέφει τηλεοπτικά μετά από 14 χρόνια. Μαζί της θα βρίσκονται ο διατροφολόγος Κωνσταντίνος Ξένος αλλά και ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, για να λύσουν τις απορίες των τηλεθεατών και για να προσφέρουν τις γνώσεις τους σε θέματα που μας αφορούν.

Advertisement

Λίγες ώρες πριν την επίσημη πρεμιέρα, η Σοφία Αλιμπέρτη μιλά backstage για τους λόγους που την έπεισαν να επιστρέψει στην τηλεόραση, καθώς και για το τι να περιμένουμε να δούμε.

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο. Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Advertisement

Θα μάθουμε αλήθειες. Έχει να κάνει με την υγεία μας, με τη φιλοσοφία μας απέναντι στη ζωή, με τη γνώση και το πώς μπορούμε να ζούμε καλύτερα γενικώς σε όλα τα επίπεδα», επισημαίνει η Σοφία Αλιμπέρτη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement