Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε νέες αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη βόμβα της showbiz

Στην χτεσινή αποκάλυψη βόμβα που έκανε αναφέρθηκε και σήμερα το πρωί η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day. Η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε σε όσα έχει μάθει καθώς τα μηνύματα που έλαβε από χτες ήταν πολλά. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως γνωρίζει για μια εγκυμοσύνη, η οποία αν γίνει γνωστή θα προκαλέσει ταραχή στην ελληνική showbiz.

Advertisement

Το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα αναφερόμενη στο θέμα είπε: «Τι έχω πάθει που είπα εχθές για αυτή την εγκυμοσύνη που ξέρω, γνωστοί και μη με παίρνουν και με ρωτάνε. Έχει πλάκα γιατί κάποιοι με παίρνουν και μου λένε είναι αυτός, είναι ο τάδε. Δεν μπορώ να πω ακόμα, σε 15 μέρες ας το πουν οι άνθρωποι. Δεν είμαστε κοντά σε γέννα».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είχε πει χαρακτηριστικά: «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης. Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement