Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε για την αποβολή της

Η εκπομπή Happy Day σήμερα πρόβαλε ένα μικρό απόσπασμα από την συνέντευξη που παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή Μεσάνυχτα που θα προβληθεί αυτή την Τετάρτη. Εκεί η γλυκιά Χριστίνα μιλάει για τον άντρας της αλλά και για την περιπέτεια της με τις εξωσωματικές μέχρι να καταφέρει να μείνει έγκυος. 

Advertisement

Η εκπομπή επίσης αναφέρθηκε και στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του Κώστα Σόμμερ και Βαλεντίνης Παπαδάκη που είναι πλέον έγκυος μετά από μια αποβολή.  

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές την δικιά της περιπέτεια με την αποβολή που είχε πριν 9 χρόνια.

Advertisement

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται σε ένα ζευγάρι. Αν μετράς ημερομηνίες, γόνιμες μέρες και δέκα φορές νομίζεις ότι έχεις μείνει έγκυος και δεν έχεις μείνει και κάνεις εξετάσεις και μπορεί και να προσπαθούσες και προ γάμου και κάπου στρεσάρεσαι. Θέλω να πω για τις αποβολές. Βλέπεται ότι πια είναι δυστυχώς κάτι πολύ συνηθισμένο. Θυμάμαι όταν εγώ είχα την πρώτη μου αποβολή πριν από εννιά χρόνια, γιατί τώρα η Νάγια γίνεται 9 χρόνων. Είχα αποβολή έξι με επτά μήνες πριν από την εγκυμοσύνη στη Νάγια. Μου είχε πει ο γιατρός μου πως μία στις δυο κυήσεις στις μέρες μας καταλήγει σε αποβολή».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement