Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όσο μπορώ θα σας προστατεύσω

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε χτες γνωστό μέσα από τα social media  της ότι έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης και παρότρυνε όσους την ακολουθούν να κάνουν αναφορά στα ψεύτικα προφίλ που φέρουν το όνομά της για να σταματήσει όλο αυτό.

Advertisement

Σήμερα μέσα από τον αέρα της εκπομπής της η παρουσιάστρια του Pop Up έκανε έκκληση στους τηλεθεατές να μην μην απαντούν και κυρίως να μην στέλνουν κωδικούς και χρήματα σε προφίλ που έχουν το όνομά της. 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανέφερε συγκεκριμένα: «Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα ότι σας στέλνουν λογαριασμοί με το όνομά μου να βάλετε τραπεζικούς λογαριασμούς για να σας δώσουν δώρα και να κερδίσετε και ανοίγετε συζήτηση μαζί τους και υποτίθεται ότι μιλάτε μαζί μου και συζητάτε ακόμα και την καθημερινότητά μου κι εγώ σας απαντάω. Είναι όλα ψεύτικα προφίλ. Έχω μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Κάντε τους report και block και προς Θεού, μην δίνετε τραπεζικούς λογαριασμούς.«Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό γιατί μου στέλνετε μηνύματα εδώ και δέκα μέρες. Δίνετε τους κωδικούς σας και γίνεστε φίλοι με προφίλ που δεν ξέρετε τι είναι. Όσο μπορέσω κι εγώ θα σας προστατεύσω. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement