J2US: Πρώτο μουσικό σόου για ένα ακόμα Σαββατόβραδο

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, το κορυφαίο μουσικό σόου J2US που έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού και 2 μήνες τώρα παραμένει με διαφορά στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης στη ζώνη μετάδοσής του, συνεχίζει ακάθεκτο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην ψυχαγωγία της prime time του Σαββάτου.

Advertisement

Το J2US παρέμεινε στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Νοέμβριο με μέσο όρο 17,4% στο σύνολο του κοινού και 16,5% στο δυναμικό κοινό 18-54, με τις γυναίκες 25-44 να αποτελούν το πιο φανατικό του κοινό με μέσο όρο 21,4%.

Το βράδυ του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου, στο 9ο live, μετά από μια ανατρεπτική έναρξη με μια απολαυστική εκδοχή του Ecstasy του Chimo Bayo, ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχτηκε στο stage τον ανεπανάληπτο Λευτέρη Πανταζή. Ο αγαπημένος τραγουδιστής συναντήθηκε μετά από χρόνια στη σκηνή και με την Lady Άντζελα Δημητρίου, σε μια «επανένωση» που αποθεώθηκε από το κοινό και πρωταγωνίστησε στα tweets του hashtag #j2us, που ήταν και πάλι πρώτο trend για περισσότερες από 8 ώρες.

Advertisement

Το J2US σημείωσε μέσο όρο 14,7% στο σύνολο και 12,6% στο δυναμικό κοινό, με 6 μονάδες διαφορά από το δεύτερο μουσικό πρόγραμμα.

Το μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, με μοναδικά performances, θεαματικά σκηνικά, virtual effects και εκπλήξεις που κάνουν αίσθηση, φέτος επιφυλάσσει μια ακόμα μεγάλη τηλεοπτική ανατροπή. To J2US με τον Νίκο Κοκλώνη θα είναι το πρώτο τηλεοπτικό σόου, μετά από πολλά χρόνια, που θα κάνει ένα φαντασμαγορικό live ρεβεγιόν τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων, όσο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με μια σειρά από μεγάλες εκπλήξεις και καλεσμένους που θα συζητηθούν!

Advertisement

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί ζωντανά την παραμονή της πρωτοχρονιάς, με τον Νίκο Κοκλώνη και όλη την παρέα του J2US, που διαγωνίζεται για να ενισχύσει το Παράρτημα Προστασία Παιδιού «Η Μητέρα,» να επιστρέφουν στο σόου για να καλωσορίσουμε όλοι μαζί το 2023 και να αναδειχθεί μέσα από την ψήφο των τηλεθεατών ο μεγάλος νικητής της βραδιάς.

Ποιοι θα είναι οι guest της βραδιάς; Μετά το grand finale του 2020 με τη μουσική επανένωση της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και τον μεγάλο τελικό του 2021 με την ανατρεπτική συνάντηση του Νίκου Αλιάγα και του Χρήστου Μάστορα στη σκηνή του J2US, ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζεται να κάνει άλλη μια φορά τη μεγάλη έκπληξη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement