Καπουτζίδης για «Σέρρες»: «Το να γράψω τον 2ο κύκλο χωρίς τον Πάνο είναι το πιο δύσκολο που έχω κληθεί να κάνω»

Στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες» αναφέρθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για τον Πάνο Νάτση, ενώ αποκάλυψε και ένα στοιχείο της τελευταίας σκηνής του πρώτου κύκλου, που θα ήθελε να αλλάξει.

Advertisement

«Όποιες διακρίσεις ταλανίζουν τον άνθρωπο, τις έχει βάλει ο ίδιος στον εαυτό του», ότι η αγάπη είναι το κλειδί για να αποδεχτούν οι γονείς τα παιδιά τους» είπε αρχικά.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Όσο για το φινάλε της πρώτης σεζόν, δήλωσε: «Δεν ακούσαμε τον γιο να λέει σ’ αγαπώ και είναι τραγικό αυτό που συνέβη γιατί κανονικά θα έπρεπε να μπει. Να τα λέμε αυτό που αισθανόμαστε γιατί ο χρόνος δεν είναι με το μέρος μας… Δεν έβαλα τον Οδυσσέα να λέει “σ’ αγαπώ” γιατί σκεφτόμουν να τον βάλω στον δεύτερο κύκλο και θα ήθελα ο δεύτερος κύκλος να έχει ένα πολύ ωραίο και μεγάλο “σ’ αγαπώ” από τον Οδυσσέα προς τον μπαμπά».

«Μπορεί αυτή η σκηνή όπως την έχω φανταστεί να είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που έχω να γράψω τον δεύτερο κύκλο γιατί όταν συμβαίνει κάτι όπως αυτό που συνέβη με τον χαμό του Πάνου, χάνεις και τη χαρά σου και το κίνητρό σου, και τη φιλοδοξία σου, τα χάνεις όλα και πρέπει να ξαναξεκινήσεις από το μηδέν» ανέφερε στη συνέχεια, ενώ τόνισε πως:

Advertisement

«Αυτό που πρέπει να γράψω τον δεύτερο κύκλο χωρίς να έχω τον Πάνο στο μυαλό μου είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κληθεί να κάνω στα 20 χρόνια που γράφω και θα κάνω ό,τι καλύτερο. Θα το κάνω για τους ανθρώπους που αγάπησαν τόσο πολύ αυτή τη σειρά».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement