Λάζαρος Γεωργακόπουλος: «Ο Παράδεισος των κυριών», ο Καραπάνος, η κόρη του και το σύμφωνο συμβίωσης

Στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής για τη συμμετοχή του στη νέα μεγάλη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών».

Advertisement

Για τον ρόλο του στον «Παράδεισο των κυριών» και τις ομοιότητες με τον προηγούμενο ρόλο του στον «Σασμό»: «Ο Βλάσης Καραπάνος και ο Χριστόφορος Μπουραντάς έχουν ένα κοινό: την αγάπη για τα παιδιά τους. Ο Καραπάνος είχε μια τεράστια αγάπη και μια φοβερή ιστορία πίσω από το παιδί του, ο Μπουραντάς αισθάνομαι ότι έχει μια αθωότητα με την έννοια ότι ενώ θα τον έλεγες λίγο παλιομοδίτη, έχει ένα στοιχείο μέσα του καθαρότητας που τον κάνει να είναι ανοιχτός σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω του…»

Για τη συνεργασία του με τον Αργύρη Πανταζάρα: «Στον «Παράδεισο των κυριών» θέλει να γίνει γαμπρός μου, αλλά εγώ δεν θέλω. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και κάποια στιγμή ενδεχομένως να τον θελήσω…».

Advertisement

Για τον ρόλο του στον «Σασμό»: «Ήταν ένα ρόλος πολύπλοκος, σύνθετος που θα μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα…».

Για την κόρη του: «Δεν πιστεύω ότι ήμουν καταπιεστικός μπαμπάς, αλλά η κόρη μου το πιστεύει. Όταν κάνεις ένα παιδί λες θέλω να είμαι ο πιο μοντέρνος πατέρας που έχει υπάρξει.. Αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, δεν είναι τόσο απλό…».

Advertisement

Για την επί 30 χρόνια σύντροφό του: «Ποτέ δεν παντρευτήκαμε… Αν δεν υπήρχε ο covid ενδεχομένως να μην έκανα σύμφωνο συμβίωσης. Δεν υπήρχε λόγος να το κάνουμε… Δε σκέφτηκα ποτέ να κάνω πρόταση γάμου…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Η νέα μεγάλη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00.

Μια πλούσια σειρά με φινέτσα και μυστήριο, με στυλ και κομψότητα, ατμοσφαιρική, μεθυστική όπως τα αρώματα της εποχής αλλά με κρυμμένα μυστικά και πάθη. Πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του πολυτελούς καταστήματος κρύβονται ψέματα, έρωτες, επιθυμίες, ίντριγκες και δολοφονίες.

«Ο Παράδεισος των κυριών» ανοίγει τις πόρτες του στον κόσμο και γίνεται σύμβολο της νέας εποχής στην Αθήνα. Μιας εποχής που όλα αλλάζουν, μιας Αθήνας που μεταμορφώνεται σε μια σύγχρονη τσιμεντούπολη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement