Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Χρύσα Μιχαλοπούλου: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε συνέντευξη ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του MasterChef στο Star. Ο γνωστός chef αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην προσωπική του ζωή, αλλά και στον γιο που απέκτησαν πρόσφατα με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Advertisement

«Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ότι δεν έστειλα εγώ πρώτος μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει ακριβώς η κουβέντα, τείνει τώρα πλέον να γίνει αυτός ο παραδοσιακός τρόπος. Επειδή γνωριστήκαμε πριν την καραντίνα, στην καραντίνα αρκετές σχέσεις ήρθαν έτσι κοντά. Νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολύ γρήγορα με τη Χρύσα», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το πόσο είναι σήμερα ο γιος τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Σήμερα γίνεται 4 μηνών».

Advertisement

Στο τέλος, η Ναταλία Γερμανού έδωσε τα δώρα της στον καλεσμένο. Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αντίκρισε την ξύλινη επιφάνεια κοπής, με την επιγραφή «Ο καλύτερος chef είναι ο μπαμπάς μου» τότε ανέφερε πως θα τη δώσει στον γιο του, αποκαλώντας τον «Κίμωνα» όπως και θα είναι το όνομά του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement