«Λύγισε» η Σοφία Αλιμπέρτη στον αέρα μιλώντας για τον προσωπικό της γολγοθά

Συγκινήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη στο τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ζήσε Αλλιώς» αναφέρθηκε στο θέμα των κρίσεων πανικού και συζήτησε με την Αφροδίτη Κουρτάκη. Η ίδια μίλησε για όσα βίωσε όταν ήρθε αντιμέτωπη με τη συγκεκριμένη ψυχική διαταραχή.

Advertisement

Η Σοφία Αλιμπέρτη που επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια, αποκάλυψε πως και τα παιδιά της έχουν έρθει αντιμέτωπα με κρίσεις πανικού.

«Θέλω να σε αγκαλιάσω, πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Έχω περάσει κι εγώ κρίσεις πανικού, έχουν περάσει και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα», παραδέχθηκε αρχικά η Σοφία Αλιμπέρτη.

Advertisement

«Εγώ, ας πούμε, δε μπορούσα να καταπιώ. Είχα φτάσει 45 κιλά, «κλείδωνε» ο λαιμός και είχα θέμα με την κατάποση. Με «χτύπησε» εκεί και είχα και ταχυπαλμίες φυσικά», εξομολογείται η παρουσιάστρια.

«Κατ’ αρχάς δουλεύω από πάρα πολύ μικρή, οπότε φαντάζεσαι ότι η ζωή μου πάντα έτρεχε. Έκανα πολλά πράγματα που δεν θα ‘πρεπε να τα κάνει ένα παιδί, οπότε εκεί στα 18 μου χτύπησαν όλα τα καμπανάκια.

Advertisement

Εγώ τι έκανα από μόνη μου – επειδή ήταν και άλλη η εποχή, δε μπορούσες να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, σε κοιτούσαν σαν τρελό: έβαλα από μόνη μου ένα φρένο. Να μη βγαίνω κάθε βράδυ, να βγαίνω μια φορά στο τόσο, επιλεκτικά, με ανθρώπους που νιώθω ασφαλής, που αγαπώ και με αγαπάνε. Να προσπαθήσω να βρω και πάλι τη χαρά σε μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα», περιγράφει η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Ο μεγάλος μου γιος λέει ότι ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή είναι να είμαστε ευτυχισμένοι», είπε κλείνοντας η Σοφία Αλιμπέρτη.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement