Μανούσος Μανουσάκης: Με παρενόχλησαν 2 κοπέλες. Μου ζήτησαν να πάω σπίτι τους

Στο φλέγον θέμα των ημερών, τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση στο χώρο του θεάματος, αναφέρθηκε σε σημερινή του συνέντευξη ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης.

Advertisement

Ο γνωστός σκηνοθέτης χαρακτήρισε «ερωτική» τη δουλειά του σκηνοθέτη αλλά ξεχώρισε τις πράξεις των καταγγελλόμενων συναδέλφων του ως «χυδαιότητες».

Μάλιστα αποκάλυψε και δύο περιστατικά όπου ο ίδιος ήταν το θύμα παρενόχλησης από κοπέλες!

Advertisement

«Έπεσα από τα σύννεφα με τις καταγγελίες. Οι σκηνοθέτες ζούμε σε μία γυάλα, στη γυάλα της δικής μας δημιουργίας. Αλίμονο εάν σταματήσει τον αυθορμητισμό μας και τον ερωτισμό των σχέσεων μας όλη αυτή η χυδαιότητα, γιατί πρόκειται για χυδαιότητα που δεν έχει σχέση με το επάγγελμά μας. Κάνουμε μια ερωτική δουλειά που εγώ τουλάχιστον λατρεύω και ποτέ δεν θα σταματήσω να ερωτεύομαι τους συνεργάτες μου, ποτέ δεν θα σταματήσω να τους αγγίζω, να τους ψιθυρίζω στο αυτί και να συνδημιουργώ μαζί τους. Οι άνθρωποι που κάνουν τις καταγγελίες είναι αξιόπιστοι, δεν είναι αναξιόπιστοι και αυτά που καταγγέλλουν μάλλον συνέβησαν, δεν μπορεί να τα φαντάζονται”, είπε για όσα έχουν αποκαλυφθεί ως τώρα.

Και τότε αναφέρθηκε σε δικές του παρόμοιες εμπειρίες λέγοντας:

Advertisement

«Μου έχει τύχει να με παρενοχλήσουν 2 φορές. Δύο κοπέλες μου έκαναν μία πρόταση, την οποία απέρριψα. Να πάω στο σπίτι τους να δω το book με τις φωτογραφίες ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτό δεν είναι και παρενόχληση. Σου λέει θες, αν δεν θες, εντάξει. Έχω συνεργαστεί με 3000 – 4000 ηθοποιούς. Τον Αύγουστο κλείνω 50 χρόνια δουλειάς. Βέβαια μιλάω από μια θέση ισχύος. Τώρα το κοριτσάκι που πάει στον άλλον και είναι 15 χρονών, αυτά είναι βδελυρά πράγματα, προς Θεού» .

Δείτε στο βίντεο τι ακριβώς δήλωσε ο Μανούσος Μανουσάκης.:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement