Μαρία Τζομπανάκη: Αποκαλύπτει αν έχει υπάρξει ποτέ Καλλιόπη στη ζωή του γιου της, Ορφέα

«Θα μάθει η Καλλιόπη για τη σχέση Μαθιού-Βασιλικής, όλα θα έλθουν στο φως. Τίποτα δεν μένει κρυφό». 

Advertisement

Η Μαρία Τζομπανάκη, η Καλλιόπη στη δημοφιλή σειρά του AlphaΣασμός, απαντάει σε όλα στην κάμερα της «Super Κατερίνας». Αποδέχθηκε την πρόταση κι είπε το «ναι», για να συμμετάσχει στη σειρά… «πρώτα ήταν η Κρήτη, ο πολιτισμός της και τα έθιμά της. Και βεβαίως ο γιος μου, ο Ορφέας (Αυγουστίδης)», με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν για πρώτη φορά μαζί, υποδυόμενοι μητέρα και γιο.

Η Καλλιόπη έχει παρεμβατική στάση στις σχέσεις των γιων της και στις αποφάσεις που λαμβάνουν. 

Advertisement

«Οι παλιές γυναίκες έτσι ήταν. Η Καλλιόπη έχει απόλυτη στάση απέναντι στο καλό και το λάθος. Όταν θεωρεί ότι τα παιδιά της κινδυνεύουν ή ότι θα χάσουν κάτι σημαντικό – στην περίπτωση του μικρού της γιου, του Αστέρη, την Στέλλα, μια πανέμορφη, μορφωμένη κι από καλό σπίτι γυναίκα- παρεμβαίνει διότι θεωρεί τη Στέλλα ό,τι καλύτερο για σύντροφο, για τον μικρό της γιο…. Το να παντρευτεί ο μεγαλύτερος γιος της, ο Μαθιός, και να κάνει οικογένεια κρίνει  ό,τι είναι το καλύτερο  για το παιδί της, ιδιαίτερα όταν η ίδια θα έχει φύγει από τη ζωή. Γιατί είναι κρητικιά μάνα κι έτσι σκέφτεται, οι γυναίκες στηρίζουν τον άντρα. Θα μείνει χωρίς στήριξη;».

Ωστόσο, διευκρινίζει ότι… 

Advertisement

«ποτέ δεν έχω υπάρξει Καλλιόπη στη ζωή του γιου μου, του Ορφέα. Ο Ορφέας  έμαθε να είναι δυνατός, να κάνει λάθη να τα αναγνωρίζει και να μην τα επαναλαμβάνει. Κι αυτό είναι το καμάρι μου». Στη σειρά προσφωνούν την Καλλιόπη «καπετάνισσα»|, αυτός «είναι ένας τίτλος που μου έχουν δώσει στην Κρήτη τα τελευταία 10 χρόνια. Όταν το πρωτάκουσα συγκινήθηκα πολύ. Είναι τίτλος τιμής, το δίνουν στις γυναίκες που έχουν κύρος, που έχουν αποδείξει ότι νοιάζονται για την οικογένεια τους και για το κοινό καλό».

Ένα μυστικό και μία αποκάλυψη βρίσκονται προ των πυλών. Η Καλλιόπη θα μάθει για τη σχέση του Μαθιού με την Βασιλική; 

«Βεβαίως όλα θα μαθευτούν. Δεν κρύβονται». Και πώς θα αντιδράσει; «Ο Θεός ξέρει»!

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement