Μάρκος Σεφερλής: Επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με καθημερινό τηλεπαιχνίδι & σόου!

Ο Μάρκος Σεφερλής πήρε επιτέλους την απόφαση κι επιστρέφει στην τηλεόραση. Μπορεί το θέατρο να είναι η αδυναμία του, η μικρή οθόνη όμως έχει κι αυτή μεγάλη θέση στην καρδιά του.

Advertisement

Όπως αποκάλυψε ο αγαπητός κωμικός σήμερα στην εκπομπή ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ, ο ΑΝΤ1 θα είναι το νέο τηλεοπτικό του σπίτι για την χρονιά που έρχεται.

Και δήλωσε πανευτυχής που θα ξαναγίνει μέλος της οικογένειας του καναλιού αφού δεν ξεχνά ότι από αυτό ξεκίνησε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που είμαι επίσημα μέλος του δυναμικού του ΑΝΤ1. Ο ΑΝΤ1 είναι το κανάλι που με γέννησε, εκεί έγινα γνωστός με το ταξί. Είμαι παιδί του ΑΝΤ1 και τώρα επιστρέφω πιο ώριμος άνδρας.»

Advertisement

Ο Μάρκος μάλιστα επιστρέφει με δύο παραγωγές στον σταθμό του Αμαρουσίου! Μία καθημερινή και ένα σόου εβδομαδιαίο!

«Θα παρουσιάσω το τηλεπαιχνίδι “Family Feud”, ένα παιχνίδι που παίζεται με αντιπάλους οικογένειες. Θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ενώ έχουμε ήδη συμφωνήσει με τον ΑΝΤ1 για τον χειμώνα του 2021 να κάνω και ένα σόου που παίζεται στο BBC. Είναι sitcom, έχει δηλαδή ιστορία, έχει υπόθεση, έχει συγκεκριμένους ρόλους αλλά παίζεται και γυρίζεται μπροστά σε αληθινό κοινό. Θα γίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Θα βγει τον Οκτώβριο του 2021».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement