MasterChef 5: Ποιος ή ποια θα βρίσκεται στη θέση του 1ου φιναλίστ;

Σημαντική η σημερινή μέρα καθώς στο τέλος της μαγειρικής δοκιμασίας, οι τέσσερις υποψήφιοι, θα γνωρίζουν ποιος ή ποια θα βρίσκεται στη θέση του 1ου φιναλίστ του MasterChef 5!

Advertisement

Μετά τις δύο πρώτες μονομαχίες ανάμεσα σε Μαργαρίτα – Αλέξανδρο και Μαρίνα -Διονύση, ο χρόνος δείχνει σαν να έχει παγώσει. Ετοιμοπόλεμοι πίσω από τις κουζίνες τους και με τα μαχαίρια τους ακονισμένα, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Διονύσης Σαρακίνης, φορώντας τις λευκές τους ποδιές,  θα διαγωνιστούν για να εξασφαλίσουν την πρώτη θέση στον μεγάλο τελικό του MasterChef 5, σε ένα πιάτο αντιγραφής μιας άξιας εκπροσώπου της avant garde γαστρονομίας, της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη.

Στο δεύτερο μέρος της 4ης ημέρας των ημιτελικών, οι μάγειρες με τις μαύρες ποδιές, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Αλέξανδρος Συνοδινός, παλεύουν για να διατηρήσουν την ελπίδα τους ζωντανή και να συνεχίσουν να ονειρεύονται τον τίτλο του επόμενου MasterChef.

Advertisement

Ένα πολύ απαιτητικό πιάτο αντιγραφής, που φέρει τη γαστρονομική σφραγίδα του Γαλλοϊταλού σεφ, Herve Pronzato, θα δώσει σε έναν από τους δύο διαγωνιζόμενους μία τελευταία ευκαιρία για τον τελικό.

Δείτε εδώ το trailer 26/5 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement