Ναταλία Γερμανού: «Λάμβανα μηνύματα που μου έλεγαν, είσαι η ντροπή του πατέρα σου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τη Σοφία Ραφτοπούλου έκανε δηλώσεις η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha μίλησε για την εκπομπή της η οποία συνεχίζει του χρόνου με την ίδια ακριβώς ομάδα και συνταγή. Ακόμη αναφέρθηκε στο περιστατικό που συνέβη με τον Γιάννη Κορδώνη και το μπλουζάκι με τον Κεμάλ στην εκπομπή.

Advertisement

«Πολλές φορές υπάρχουν καλές εκπομπές που δεν αποτυπώνεται στον πίνακα τηλεθέασης και μέτριες εκπομπές που κάνουν καλά νούμερα. Του χρόνου συνεχίζουμε όπως και όσοι είμαστε. Θα κάνουμε πιο πλούσια την εκπομπή, αλλά η συνταγή θα είναι η ίδια», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Για το περιστατικό με τον Γιάννη Κορδώνη τόνισε: «Στεναχωρήθηκα για μένα και τον συνεργάτη μου που στεναχωρήσαμε άλλους ανθρώπους. Δεν φοβάμαι να ζητήσω συγγνώμη και στην περίπτωση αυτή έφταιξα εγώ περισσότερο γιατί είμαι παρουσιάστρια».

Advertisement

Κλείνοντας, η Ναταλία Γερμανού ανέφερε: «Με το γέλιο μου προσέβαλα και στεναχώρησα ανθρώπους που είναι τηλεθεατές της εκπομπής. Λάμβανα μηνύματα που μου έλεγαν “είσαι η ντροπή του πατέρα σου, ο οποίος είχε κάνει τόσες εκπομπές για τη γενοκτονία των Ποντίων”».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement