Νίκος Μουτσινάς για Ελίνα Παπίλα: «Ποιος χεσ… ρε παιδιά»

Τη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την Ελίνα Παπίλα σχολίασε μέσα από την εκπομπή του ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» αναφέρθηκε στα ποσοστά τηλεθέασης τα οποία ήταν χαμηλά. Χαρακτηριστικό είναι πως από το πρωί της Δευτέρας όλες οι εκπομπές αναφέρθηκαν στα νούμερα τηλεθέασης της συγκεκριμένης εκπομπής του ΑΝΤ1 που έκανε πρεμιέρα το περασμένο Σάββατο.

Advertisement

Ο παρουσιαστής είπε:

«Να σταματήσει πια να γίνεται μια αναπαραγωγή για τα νούμερα τηλεθέασης. Δεν έχετε κουραστεί τόσα χρόνια; Ποιος χεσ… ρε παιδιά τι νούμερα κάνουμε; Δεν έχω ανεβάσει ποτέ τίποτα και 30% που κάναμε. Ούτε τώρα. Λίγο σταματήστε το αυτό, δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Συνεχώς μια ανάγκη να τις μετράτε».

Advertisement

Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε: «Η κοπέλα τώρα ξεκίνησε, θα βρει κι αυτή τα πατήματά της. Αφήστε λίγο την κοπέλα. Έκανε μία έναρξη, μπορεί να δουν κάποια πράγματα που όντως μπορεί να μην είναι ωραία, όντως η εκπομπή μπορεί να μην είναι τόσο σύγχρονη όσο ίσως θέλαμε, αλλά μην τον πικραίνεις με το που ξεκίνησε ο άλλος κατευθείαν».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement