Ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζει τον νέο σύντροφο της Βατίδου: «Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας»

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της φαίνεται πως έχει ανοίξει η Εύη Βατίδου όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τα social media. Ο πρώην σύζυγος της, Αλέξης Κούγιας, κλήθηκε να σχολιάσει την νέα της σχέση με τον 12 χρόνια νεότερό της, Ηλία Κωνσταντίνου.

Advertisement

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ο γνωστός ποινικολόγος είπε: «Όχι δεν είδα τη φωτογραφία τους, που δημοσίευσε, με εκπλήσσετε. Εξαιρετική εξέλιξη. Έχω μια προσωπική αγωνία για το ποιο θα είναι το μέλλον της πρώην συζύγου μου, γιατί είναι νέα γυναίκα, αλίμονο αν μείνει μόνη της. Τα παιδιά μας μεγαλώνουν. Εύχομαι να είναι ο ιδανικός.

Για τον άνδρα δεν έχει σημασία το πόσο γυμνασμένος είναι, το αν είναι όμορφος. Ο άνδρας πρέπει να είναι άνδρας, να ξυπνάει το πρωί να πηγαίνει να δουλέψει να φέρει το φαγητό στο σπίτι. Η πρώην σύζυγός μου έχει αδικήσει τον εαυτό της. Είναι αξιόλογο κορίτσι. Δυστυχώς, συνέβη κάτι στη ζωή μας ξαφνικά που δεν θέλω να πιστεύω ότι συνεχίζει να συμβαίνει και τώρα.

Advertisement

Είναι ευχές μας να ξαναπαντρευτεί, και δεν είναι μόνο δικές μου ευχές, είναι και των παιδιών μας. Είναι αξιόλογο κορίτσι, έχει αδικήσει τον εαυτό της», πρόσθεσε τέλος, ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement