Ο Άρης Σερβετάλης θα είναι ο ρόλος έκπληξη στις Άγριες Μέλισσες;

Οι Άγριες Μέλισσες μπορεί να έχουν κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα αλλά οι σεναριογράφοι έχουν πάρει φωτιά και οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες.  Στην τρίτης σεζόν θα δούμε την χούντα στην Ελλάδα και θα δούμε πολλούς από τους ήρωες να εξορίζονται στη Λέρο.

Advertisement

Οι Σεβαστοί θα φύγουν από το Διαφάνι και θα κάνουν μια νέα αρχή στην Λάρισα. Έρωτες θα διαλυθούν, σχέσεις θα δοκιμαστούν και νέα πρόσωπα θα προκαλέσουν αναστάτωση. Οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες της σειράς βρίσκονται αυτή την περίοδο σε συζητήσεις με νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να ενσαρκώσουν κάποιους ρόλους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ «Στην Φωλιά των Κου Κου» ένας ακόμα ηθοποιός που έχει χρόνια να εμφανιστεί στην τηλεόραση είναι ο Άρης Σερβετάλης. Ο ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση να ενταχθεί στην σειρά και μάλιστα μαζί με τον Δημήτρη Μοθωναίο έχουν κάνει ένα ραντεβού με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο. Το αν έχει δεχτεί ή όχι δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα. αυτό που έχει μαθευτεί είναι ότι τον θέλουν για να ενσαρκώσει ένα ρόλο από τους δυνατούς της χούντας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement