O ευτυχισμένος παππούς, Θοδωρής Αθερίδης μιλάει για τον ερχομό του δεύτερου εγγονού του

Το δεύτερο της παιδί της γέννησε χτες η Φωτεινή Αθερίδου και ο πατέρας της, Θοδωρής μίλησε για πρώτη φορά στις τηλεοπτικές κάμερες. Η κόρη του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που αποτελεί καρπό του έρωτα της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Advertisement

Στις πρώτες του δηλώσεις για το δεύτερο εγγόνι του, ο Θοδωρής Αθερίδης, είπε: «Είμαστε μια χαρά, νιώθουμε τέλεια. Η γέννηση ενός παιδιού είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί. Δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το όνομα του παιδιού. Ακόμα δεν έχω κάνει κάποιο δώρο στα παιδιά, θα βγούμε και θα το κανονίσω».

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο «Πρωινό μας»

Advertisement

Ο ηθοποιός σχολίασε ακόμη και την επιστροφή του Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο.

«Ο Γιώργος Κιμούλης είναι στην δουλειά, γεμίζει το θέατρό του, αφήστε τον κόσμο να κάνει ότι θέλει. Εγώ τον αγαπάω τον Κιμούλη, να τον ξε-αγαπήσω δεν γίνεται. Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν με τον κύριο Κιμούλη δεν μου έχει κάνει κακό. Μόνο αγάπη και αλληλοσεβασμό έχουμε εκφράσει ο ένας στον άλλο» είπε συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Αθερίδης.

Advertisement

Η πρώτη ανάρτηση της Φωτεινής Αθερίδου

Η Φωτεινή Αθερίδου φωτογραφήθηκε στο μαιευτήριο με το νεογέννητο αγοράκι.

Στις εικόνες που ανέβασε στο Instagram, έγραψε: «15/5/2023 μια μερα που δε θα ξεχάσω ποτέ … γέννησα το δεύτερο παιδάκι μου με φυσιολογικό τοκετό (vbac), όπως λέγεται , καθώς το πρώτο το είχα γεννήσει με καισαρική. Θέλω απλά να πω σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και δε τα κατάφεραν την πρώτη φορά, να μην επιτρέψουν στο φόβο τους να τους εμποδίσει. Ο φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική είναι ένα δικαίωμα που έχει κάθε γυναίκα αρκεί να έχει τον κατάλληλο γιατρό στο πλάι της!».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement