Ο Γιώργος Λιάγκας ρίχνει «Βόμβα» στον αέρα του ΑΝΤ1: Η πρόταση που δεν έμαθε κανείς

Στην πρόταση που είχε δεχτεί από τον ΑΝΤ1 θέλησε να αναφερθεί ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την έντονη φημολογία που υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό σχετικά με τις ενδεχόμενες εσωτερικές μετακινήσεις εκπομπών και παρουσιαστών. Ο παρουσιαστής μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με την πρόταση που είχε δεχτεί από το κανάλι για την οποία δεν έμαθε κανείς.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

«Θα σας πω κάτι για πρώτη φορά. Φέτος εμένα μου έγινε μια τηλεοπτική πρόταση, εδώ από τον ΑΝΤ1, πολύ σημαντική. Δεν την έχω πει πουθενά, δεν την έχουν πει τα στελέχη του ΑΝΤ1 πουθενά και δεν την ξέρει κανένας», αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

Advertisement

«Όταν εγώ έφυγα από τον ΑΝΤ1 και πήγα στον ΣΚΑΪ δεν το πήρε χαμπάρι κανένας. Βγήκε μια ανακοίνωση. Όταν εγώ έφυγα από τον ΣΚΑΪ και ήρθα στον ΑΝΤ1 με την Φαίη πριν από ενάμιση χρόνο εδώ, δεν το είχε πάρει χαμπάρι κανένας. Το μάθατε όλοι από μια ανακοίνωση. Θέλω να σας πω ότι αν θέλεις να κρατήσεις κάτι κρυφό το κρατάς. Και ο ομιλών ποτέ δεν βγαίνει σε δημοσιογράφους να κάνει παιχνιδάκια… κι εγώ έκανα καλό επιτυχημένο late night, να πάω κι εγώ να κάνω late night τώρα μαζί με τον Γρηγόρη… να φάω τη θέση του Γρηγόρη… Ούτε ο Γρηγόρης το έχει κάνει».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement