Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε ξανά στον αέρα του ΑΝΤ1: «Μία εκπομπή ρημάδα σας ενοχλεί»

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι εξοργισμένος τις τελευταίες με αφορμή τον τηλεοπτικό χειρισμό της τραγωδίας στα Τέμπη. Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους.

Advertisement

«Όταν λέει κάποιος κάτι, καλό είναι να αποτυπώνουμε σε αναπαραγωγές αυτά που λέει και να μην αναπαράγουμε κάτι άλλο. Είμαι περήφανος γι αυτή τη δημοσιογραφική ομάδα που έχω στην εκπομπή. Έχουμε κάνει μια επιλογή από την αρχή της χρονιάς. Δεχθήκαμε κριτική. Για να τελειώνουμε, το σε ποια ζώνη παίζει μια εκπομπή δεν σημαίνει ότι έχει μια σκαλέτα όπως τη φαντάζεται κάποιος άλλος. Και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι σας στην ελληνική τηλεόραση αντί να ασχολείστε με τις δικές σας σκαλέτες και τις δικές σας εκπομπές, κάντε το.

Έχω πει εγώ ποτέ κανείς τι θα κάνει; Μία εκπομπή ρημάδα σας ενοχλεί και βγαίνετε και λέτε πώς θα κάνουμε εμείς την εκπομπή μας. Τι σας κόφτει; Αφήστε να την κάνουμε, όπως λέει η συνείδησή μας. Καταλάβατε ότι έγιναν κάποιες αλλαγές στην εκπομπή αυτή, ότι η εκπομπή αυτή είναι πια δημοσιογραφική. Δεν είναι απόφαση δική μου, είναι του σταθμού. Δεν μπορεί να ζούμε σε αυτή την κοινωνία κι εσύ να παίζεις μόνο Survivor. Μπορεί να το πληρώσουμε κάποιες φορές που θα είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.

Advertisement

Κοιτάξτε ποιοι είμαστε εδώ. Βλέπετε κανέναν σταρ από ριάλιτι; Δεν έχουμε τη λάμψη του lifestyle σε αυτή την εκπομπή, είμαστε δημοσιογράφοι. Θα λέμε την άποψή μας και σας παρακαλώ πολύ ασχοληθείτε με τα δικά σας. Αφήστε μας να κάνουμε αυτό που μας υπαγορεύει η συνείδησή μας.

Επίσης, μη διαστρεβλώνετε αυτά που λέω. Χθες είπα πώς αισθάνθηκα βλέποντας να τσακώνεται δύο γάιδαροι σε ξένοι αχυρώνα. Ο αχυρώνας είναι ο ελληνικός λαός, πίσω τα κάδρα με τους νεκρούς κι εμείς να βγάζουμε τα μάτια μας. Και είπα ότι αρνούμαι να μπω στο παραμυθάκι αυτό».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement