Ο Γιώργος Μαζωνάκης με δάκρυα μιλά για την οικογένειά του και όσα έχει περάσει «Ευχαριστώ τον Θεό»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης ήταν καλεσμένος χθες στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο τραγουδιστής έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού του και δάκρυσε συγκινημένος όταν αναφέρθηκε στην οικογένειά του και το πόσο δεμένοι είναι.

Advertisement

Στη διάρκεια του Tik Talk προβλήθηκε ένα βίντεο όπου η μητέρα του μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, το πρώτο τραγούδι που είπε όντας ακόμη μωρό, αλλά και το ότι άρχισε να δουλεύει από όταν πήγαινε στο λύκειο.

«Έφυγε από μικρό παιδί στις επαρχίες μόνο του για δουλειά. Ποτέ δεν τσακώθηκε με τις αδελφές του, τις πρόσεχε από μικρός… Του εύχομαι να είναι πάντα όπως είναι, να μην αλλάξει ποτέ», είπε η μαμά του.

Advertisement

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης τελειώνοντας το βίντεο είχε δακρύσει από τη συγκίνηση.

«Συγχωρέστε με, έτσι… Όσο μεγαλώνω, όσο βλέπω τον εαυτό μου ή τους γονείς μου, είμαι πια λίγο περισσότερο ευσυγκίνητος, που δεν ξέρω, γιατί σκέφτομαι και ότι έχω περάσει και πως μέσα από όλα αυτά τα χρόνια κράτησα το όνομα μου μόνος μου, ξέρεις, και είναι συγκινητικό. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ θέλω να πω σε αυτούς τους ανθρώπους που με φέρανε στη γη και στο Θεό φυσικά που με κρατάει έτσι», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement