Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει καλεσμένη την Τάμτα στην εκπομπή «Ένα Τραγούδι Ακόμα»

Ο Γιώργος Θεοφάνους υποδέχεται την Τάμτα στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα», την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN, σε μια βραδιά έκπληξη με πολλά τραγούδια και μοναδικές ερμηνείες!

Advertisement

Η εκρηκτική Τάμτα, έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» με ανεβασμένη διάθεση, κέφι και θετική ενέργεια για να μας κάνει να περάσουμε ένα αξέχαστο βράδυ. Ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και για πρώτη φορά, σε μουσική εκπομπή, την απολαμβάνουμε στο δικό της ελληνογεωργιανό τραγούδι, «N.E.R.O.».

Στη συνέχεια, ο Νικόλας Ραπτάκης έρχεται στην παρέα τους και ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια. Ο Νικόλας και η Τάμτα αποκαλύπτουν τη στενή φιλία που έχουν τα τελευταία χρόνια και στο «Ένα Τραγούδι Ακόμα» τους βλέπουμε σε ένα μοναδικό ντουέτο.

Advertisement

Τη σκυτάλη παίρνει η Αντωνία Καούρη, την οποία γνωρίσαμε στο «Voice» και την αγαπήσαμε όχι μόνο για το χαρακτήρα της και τις ωραίες μελωδίες της στο πιάνο, αλλά και για την υπέροχη φωνή της. Η Αντωνία κάθεται στο πιάνο του Γιώργου Θεοφάνους και μας λέει ότι τελικά «Έτσι είναι οι σχέσεις».

H χαρισματική Marsheaux μετά το «America΄s Got Talent» έρχεται στο «Ένα τραγούδι ακόμα» για να κλέψει τις εντυπώσεις. Χορεύει, παίζει αλλά πάνω από όλα τραγουδάει γιατί αυτό είναι η μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι. Αυτό φαίνεται άλλωστε από την αγάπη του κόσμου, αφού τα τραγούδια της στο YouTube φτάνουν μέχρι και τα 4 εκ. views.

Advertisement

Η έκπληξη της βραδιάς και το ταλέντο που υποδέχεται ο Γιώργος Θεοφάνους αυτή την Παρασκευή είναι η Αγγελική Μισαηλίδου. Η Αγγελική είναι 15 ετών, τραγουδάει από πολύ μικρή και το όνειρό της είναι να περάσει σε μια μουσική σχολή.

«Ένα Τραγούδι Ακόμα», με τον Γιώργο Θεοφάνους την Παρασκευή 27 Μαΐου στις 20:00 στο OPEN

Δείτε το τρέιλερ

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement