Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης στην πρώτη του συνέντευξη

Στον καναπέ του The 2Night Show αποφάσισε να δώσει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Παντελίδης. Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τον οποίο γνωρίζει από 11 χρονών και μάλιστα ήταν μεγάλη αδυναμία και του αδερφού του Παντελή Παντελίδη μίλησε ο νεαρός τραγουδιστής για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι αλλά και για την σχέση του με τον αείμνηστο Παντελή. 

Advertisement

Ο παρουσιαστής επιφύλασσε μια έκπληξη στον καλεσμένο του καθώς παρακολούθησε μαζί του  ένα ηχητικό απόσπασμα  στο οποίο μιλάει ο Παντελής Παντελίδης πριν χρόνια για τον μικρό του αδερφό. Μετά το τέλος του αποσπάσματος ο Κωνσταντίνος αποκάλυψε πως τυχαία το είχε ακούσει πριν ένα μήνα και πως δεν γνώριζε αυτά που έλεγε ο αδερφός του για εκείνον.

«Έχω έναν μικρό αδερφό πέντε χρονών που παίζουμε συνέχεια μαζί. Έχει πολύ πλάκα. Έρχεται στο μαγαζί και με ακούει να τραγουδώ από τεσσάρων χρονών. Έρχεται και σε μαγαζιά και σε live. Μοιάζουμε, αν κι είναι μικρός ακόμα. Του αρέσει η μουσική, έχει γραφτεί σε ωδείο, παίζει κιθάρα. Η φωνή του θα δείξει στην πορεία, πάντως την μουσικότητα την έχει. Γιατί όχι κάποια στιγμή να τραγουδήσουμε μαζί.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement