Ο «Παράδεισος των κυριών»: Η Τραϊάνα Ανανία έβαλε νυφικό και πήγε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή

Η Τραϊάνα Ανανία ντύθηκε νύφη και έκανε την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, εντυπωσιακή είσοδο στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Η Κατερίνα Καινούργιου την υποδέχτηκε με χαρά και μάλιστα η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε δώρο στην παρουσιάστρια ένα νυφικό!

Advertisement

Η Τραϊάνα Ανανία, η πρώην Σταρ Ελλάς Ντέπυ Βλαστού, ένα παρεξηγημένο κορίτσι απ’ τον «Παράδεισο των κυριών» μίλησε για όλα στην Κατερίνα.

Για τον ρόλο ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η Ντέπυ χρειάζεται να πάει σε ψυχολόγο, γιατί πρέπει να πιστέψει στον εαυτό της και να εξαρτάται από τους άντρες..  Τα κάνει όλα αυτά από ανασφάλεια, βέβαια κινδυνεύει κιόλας και θέλει να πιαστεί από κάποιον… Μπορεί να πιαστεί και από τον εαυτό της.. Στην Ντέπυ όποιος άντρας δεν κάνει, πάει στον επόμενο.. Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά θα μου άρεσε η Μιράντα να έχει κάποια σχέση με την Αμαλία…».

Advertisement

Τέλος, η Τραϊάνα Ανανία αναφέρθηκε στο παρασκήνιο του video clip του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Ο πήχης μου», που η ίδια υπογράφει τους στίχους, μίλησε για το μιούζικαλ «Γεια» στο οποίο πρωταγωνιστεί, στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη, αλλά και στον αγώνα που δίνουν τον τελευταίο καιρό οι ηθοποιοί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement