Ο Παράδεισος των κυριών – Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Θα γίνει ανατροπή στη σχέση της Αμαλίας με τον Πάρη»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο αδίστακτος Αποστόλης Βασιλείου από τον «Παράδεισο των κυριών» ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο αγαπημένος μας ηθοποιός συνομίλησε με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Γιάννη Πουλόπουλο για τον ρόλο του στη σειρά, την θεατρική παράσταση που συμμετέχει, αλλά και για τον μόλις λίγο μηνών γιο του.

Advertisement

Για τον ρόλο του: «Με κυνηγάει λίγο ο ρόλος του άπιστου, αν και αυτή τη φορά δεν έχει φιλενάδα, έχει την υπηρεσία του που έχει πολλά καθήκοντα. Είναι πολύ πιθανό στο μέλλον να τον δούμε να απιστεί…

Ο Αποστόλης και η Όλγα θα ζητήσουν βοήθεια ειδικού για τον γιο τους τον Πάρη.. Φυσικά στην τότε εποχή ήταν ταμπού αυτό, αλλά και μέχρι τις μέρες μας είναι… Αυτό το παιδί έχει μια συναισθηματική αστάθεια, είναι λίγο αδέξιος στην κοινωνική συμπεριφορά του. Σίγουρα όλα αυτά έχουν να κάνουν με τη συμπεριφορά του πατέρα του απέναντί του και απέναντι στην μητέρα του…

Advertisement

Κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί ότι ο Αποστόλης είναι ο βιολογικός πατέρας του Αριστείδη. Θα βγει κι αυτή η αλήθεια…».

Συνεχίζοντας για τον ρόλο του και τι είναι αυτό που τον γοήτευσε στη σειρά: «Αφενός μου άρεσε ότι και αυτή η σειρά είναι εποχής, έχει να κάνει με μια δεκαετία που, από άποψη μόδας, ήταν η καλύτερη δεκαετία της Ελλάδας, αφετέρου μου άρεσε γιατί ήταν κάτι κόντρα με τον προηγούμενο χαρακτήρα μου, γιατί δεν ήθελα να κάνω πάλι το ίδιο πράγμα.. Με γοήτευσε ότι είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας, έχει ένοχα μυστικά, είναι πάτερ φαμίλιας, είναι αμετανόητος και παρεμβατικός γιατί έτσι έμαθε…».

Advertisement

Στη συνέχεια μίλησε για τον γιο του και το πως είναι εκείνος ως μπαμπάς και μοιράστηκε μαζί μας ότι μεγαλώνοντας το παιδί του θέλει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Τέλος, αναφέρθηκε στην θεατρική παράσταση Dogville στην οποία συμμετέχει και στο γεγονός ότι ο κόσμος δεν έπαψε να βλέπει θέατρο.

Δείτε το απόσπασμα:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement