Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor 4

Το Survivor μετά από 6 ολόκληρους μήνες έφτασε στο τέλος του μέσα από τον μεγάλο τελικό που πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Βεΐκου.

Advertisement

Με την είσοδο των δύο φιναλίστ Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανου έγινε χαμός. Όλοι οι πρώην παίκτες σηκώθηκαν όρθιοι και τους χειροκρότησαν όπως έκανε όλο το υπόλοιπο στάδιο.

Προβλήθηκαν διάφορα βίντεο από στιγμές των δύο παικτών αλλά τα σημαντικότερα ήταν ένα βίντεο που προβλήθηκε με την Μαριαλένα και τον Σάκη και έκανε τον παίκτη να συγκινηθεί.

Advertisement

Όμως και οι απουσίες που σημειώθηκαν από τους πρώην παίκτες ήταν πολλές. Τζέιμς Καφετζή, Νικολέτα Μαυρίδη, Αλέξη Παππά, Περικλή Κονδυλάτο και Χριστίνα Κεφαλά, Αγγελική Λάμπρη, Άννα Μαρία Βέλλη και Νίκος Μπάρτζης έλειπαν για λόγους υγείας κάποιοι και κάποιοι άλλοι γιατί θεώρησαν σωστό πως έπρεπε να μείνουν εκτός.

Για πρώτη φορά η Αλεξάνδρα η κοπέλα του Ηλία Μπόγδανου μίλησε για την σχέση τους και είπε ότι τον καμάρωνε και πως παρόλο που είναι λίγο καιρό ζευγάρι γνωρίζονται πολλά χρόνια.

Advertisement

Οι δύο φιναλίστ μίλησαν για την εμπειρία τους, για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν, για τις στιγμές που γελάσανε αλλά και για την στιγμή που έφτασαν να πουν ότι θέλουν να αποχωρήσουν οικειοθελώς.

Όπως ήταν λογικό από τον μεγάλο τελικό δεν θα μπορούσε να λείπει το τραγούδι. Ο Πάνος Καλίδης, ο Τριαντάφυλλος και η Ελευθερία Ελευθερίου τραγούδησαν μεγάλες τους επιτυχίες αλλά αυτός που έκλεψε την βραδιά ήταν ο γιος του Τριαντάφυλλου που ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε με τον πατέρα του.

Η μεγάλη απορία που είχαν δημιουργήσει όλοι οι παίκτες στο τηλεοπτικό κοινό ήταν αν υπήρξε τελικά ερωτική επαφή μέσα στο παιχνίδι. Η αποκάλυψη ήρθε δια στόματος Τριαντάφυλλου ο οποίος παραδέχτηκε πως υπήρξε και μάλιστα ανάμεσα στην Ελευθερία Ελευθερίου και τον Αλέξη Παππά.

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και ενώ ο Γιώργος Λιανός έχει ενημερώσει ότι η ψηφοφορία για τους 2 φιναλίστ κρίνεται κυριολεκτικά στον πόντο θέλησε να ενημερώσει όλους τους τηλεθεατές πως άνοιξαν οι γραμμές συμμετοχής για το επόμενο Survivor δίνοντας έτσι μια απάντηση στα όσα ακούγονταν ότι του χρόνου θα γίνει το All Star Survivor.

Μεγάλος νικητής της βραδιάς αναδείχθηκε ο Σάκης Κατσούλης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement