Open Weekend: «Κανείς δεν τραμπούκισε τη ρεπόρτερ του Mega»

Έντονο παρασκήνιο είχε ο γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της Μαριλούς Κόζαρη στην Αίγινα που έγινε χτες Σάββατο 27/5. Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπως κατήγγειλε η Σίσσυ Χρηστίδου, έστειλε δημοσιογράφο στο νησί για να καλύψει τα παρασκήνια του γάμου κι αυτό προκάλεσε την αντίδραση των συναδέλφων της με αφορμή τη δήλωση της παρουσιάστριας ότι δεν θα στείλει κάμερες.

Advertisement

Η δημοσιογράφος του Open Weekend, Βίκυ Δέτσικα, μίλησε στον αέρα της εκπομπής για το περιστατικό, αναφέροντας ότι τα πράγματα δεν συνέβησαν σε τέτοιο βαθμό ούτε σε τέτοια έκταση.

«Δεν κατάλαβα τι λες; Αυτό το μάθατε εκείνη την στιγμή; Ήρθε ένας δημοσιογράφος και σας είπε γεια σας, ήρθα να κάνω το backstage; Γιατί να σας το πει; Μαθαίνω ότι το κορίτσι δέχθηκε λεκτική επίθεση κι είναι ανεπίτρεπτο. Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας είτε είναι λεκτική είτε οποιαδήποτε μορφή βίας. Υπάρχει αυτό; Το είδες;» είπε η Ελένη Τσολάκη στην Βίκυ Δέτσικα, η οποία απάντησε: «Δεν ήταν τόσο ακραία επίθεση, ήταν απορία», διαψεύδοντας έτσι τις καταγγελίες για λεκτική επίθεση και απειλές με μηνύσεις.

Advertisement

Η Ελένη Τσολάκη είπε στη συνέχεια: «Φαντάζομαι το κορίτσι θα ρώτησε αν έχει την άδεια να τραβήξει ρεπόρτερ και φωτογράφους γιατί δεν είναι δημόσια πρόσωπα κι είναι άνθρωποι που δούλευαν εκείνη την στιγμή. Αν δεν είσαι δημόσιο πρόσωπο, δεν χρειάζεται μία άδεια για να σε τραβήξει ο άλλος; Ποιο ήταν το θέμα; Δεν το έχω καταλάβει. Ήθελε να ρωτήσει για την σύσκεψη των εκπομπών (σ.σ. για το πως αποφασίστηκε να παρευρεθούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι εκεί)… Πώς θα πω τι ειπώθηκε σε ένα ραντεβού;».

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ανέφερε από την πλευρά του: «Έχει και την αστεία εκδοχή. Σου λέει, αφού πληρώσαμε για να κάνουμε την αποστολή, αλλά δεν θα δείξουμε τα πλάνα… Θα μπορούσε να κάνει οδοιπορικό στην Αίγινα. Ήταν μια κακή επιλογή, σκέψη και μόνο σαν πλάκα -δεν μπορώ να δω Mega τώρα και δεν ξέρω πως τα παρουσίασαν, προτιμώ να δω Open- μόνο ως χιουμοριστικό κι αστείο μπορώ να το δεχτώ. Το άλλο είναι πολύ άστοχο κι από ό,τι μάθαμε είναι νέο κορίτσι η ρεπόρτερ. Δεν φταίει αυτή. Αν δεν θες να παίξεις ένα θέμα, μην το παίζεις καθόλου».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement