Ορφέας Αυγουστίδης: Η τρίτη σεζόν του Σασμού και ο γάμος με την Αργυρώ

Στην εκδήλωση για τα θεατρικά Βραβεία Κοινού που διοργάνωσε και φέτος το περιοδικό Αθηνόραμα βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Ορφέας Αυγουστίδης ο οποίος βραβεύτηκε. Ο τηλεοπτικός Αστέρης μίλησε στις κάμερες για την δραματική σειρά του alpha Σασμός στην οποία πρωταγωνιστεί. Ο ίδιος απάντησε στο ενδεχόμενο να δούμε έναν γάμο ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ, αλλά και στα σενάρια για μία τρίτη σεζόν της καθημερινής σειράς.

Advertisement

«Αν δεν βλέπατε ποτέ μαζί τον Αστέρη και την Αργυρώ, θα παίρνατε τα νούμερα που κάνει και θα μας τα βάζατε στη μασχάλη. Κάποια στιγμή, φαντάζομαι, θα τους δείτε ναι» δήλωσε ο ηθοποιός και στη συνέχεια απάντησε στο ενδεχόμενο ενός τηλεοπτικού γάμου: «Ο Σασμός θα έρθει με το σμίξιμο κάποιων ανθρώπων, δεν ξέρω αν θα είναι γάμος και δεν ξέρω τι θα πει σμίξιμο, αποδοχή η ερωτικό σμίξιμο».

Θα δούμε και τρίτη σεζόν για την επιτυχημένη σειρά του Alpha; Ο Ορφέας Αυγουστίδης απαντά: «Το τέλος δεν το ξέρω, ούτε και το αν θα έρθει τρίτη σεζόν. Αν θα ήθελα να το στηρίξω, είναι πολύ νωρίς για να σας απαντήσω, γιατί έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είναι ωραίο να τελειώνεις εκεί που πρέπει και η άποψή μου είναι ότι ο Σασμός πρέπει να τελειώσει στην κορύφωσή του».

Advertisement

Ο Ορφέας Αυγουστίδης αφιέρωσε το βραβείο του στη γυναίκα και στον γιο του.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement