Περικλής Κονδυλάτος: Τώρα δηλώνει φίλος με όλους! Κοψιδά – Ανθή – Τριαντάφυλλο!

Ένας διαφορετικός Περικλής Κονδυλάτος εμφανίστηκε σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι. Με διάθεση να είναι φίλος με όλους τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor, και με αρκετή κατανόηση για όσους μέσα στο παιχνίδι έβλεπε ως εχθρούς του.

Advertisement

Ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε στον Νίκο Μουτσινά για το πώς νιώθει για τον Κοψιδά, για την Ανθή Σαλαγκούδη αλλά και για τον Τριαντάφυλλο. Όχι ότι σήκωσε λευκή σημαία σε όλους, απλά τώρα που γύρισε Αθήνα βλέπει τα πράγματα πιο ψύχραιμα.

Όπως είπε:

Advertisement

«Με τα παιδιά έχουμε δεθεί πάρα πολύ, το έχεις ανάγκη. Έχω μια βαλίτσα από το Survivor, που ακόμη δεν την έχω ανοίξει, γιατί τη φοβάμαι. Αλήθεια στο λέω. Χωρίς να το θέλεις δένεσαι. Όλοι μαζί πεινάμε».

Για την «φίλη» του Ανθή Σαλαγκούδη που αρχικά ήταν κολλητοί αλλά στην πορεία βγάλαν μαχαίρια, ο Περικλής είπε:

Advertisement

«Στους ανθρώπους που αγαπώ μοιράζομαι την ειλικρίνεια μου, δεν μπορώ να μην τους πω την αλήθεια μου. Η Ανθή δεν μου μιλούσε μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορεί να λέει ότι είναι έκπληκτη. Δεν ήμασταν κολλητοί, δεν κάνω κολητηλίκια με κανέναν. Κάθε φορά που πήγαινα να της πω την αλήθεια μου, πώς φαίνεται μέσα στην ομάδα, την ενοχλούσε. Και το ότι έβγαινε διαρκώς προτεινόμενη. Δεν έχω κάτι κακό μέσα μου με την Ανθή, αν θέλει να μιλήσουμε, εννοείται».

Για τον Γιώργο Κοψιδά εξήγησε ότι:

«Με τον Κοψιδά, ήρθαμε κοντά τις τελευταίες μέρες. Μου είχε στοιχίσει που δεν με διάλεξε στην ομάδα».

Ενώ για τον Τριαντάφυλλο…αρκέστηκε μόνο να δηλώσει γελώντας:

«Ο Τριαντάφυλλος να με πάρει να μου μιλήσει λίγο γιατί με τρελαίνει!»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement