Πέτρος Φιλιππίδης: Το οικονομικό αδιέξοδο τον έκανε να μετακομίσει σε άλλη περιοχή

Σε νέο σπίτι βρίσκονται εδώ και λίγες εβδομάδες ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του που μετακόμισαν λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο ηθοποιός.

Advertisement

Σύμφωνα με τον Θάνο Βάγιο και την εκπομπή Πρωινό, ο ηθοποιός αυτή τη στιγμή δεν έχει ούτε εισοδήματα, ούτε δυνατότητα για να πουλήσει κάποιο περιουσιακό του στοιχείο. Το ζευγάρι έχει μετακομίσει σε ένα οικονομικότερο διαμέρισμα από αυτό το οποίο έμενε το τελευταίο διάστημα. Το διαμέρισμα βρίσκεται σε κάποια από τις δύο περιοχές: Παγκράτι, Άνω Πατήσια.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση, δεν έχει ούτε εισοδήματα, ούτε δυνατότητα για να πουλήσει κάποιο περιουσιακό του στοιχείο. Ως αποτέλεσμα ήταν να αφήσει την περιοχή του Ψυχικού και το διαμέρισμα το οποίο έμενε και να μετακομίσει σε ποιο οικονομική γειτονιά, που σίγουρα δεν θυμίζει την πολυτέλεια και την άνεση της μεζονέτας που είχε στην κατοχή του και έχασε, αλλά και το διαμέρισμα που νοίκιαζε, το οποίο ήταν ακριβό για τα οικονομικά του δεδομένα.»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement