«Πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα»: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα

Σε σχόλια που έχει δεχτεί μέσα από τα social media αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα του Alpha με αφορμή την επίθεση στην Χριστίνα Μπόμπα για την εμφάνισή της στο Μιλάνο. Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής της, για τα αρνητικά σχόλια που τις κάνουν καθημερινά.

Advertisement

«Ο Σάκης και η Χριστίνα είναι ένα πραγματικά αγαπημένο ζευγάρι. Τους ζηλεύω, δεν το λέω με κακία, τους θαυμάζω, μια τέτοια σχέση θέλω. Ο Σάκης την κοιτάει πάντα μέσα στα μάτια, την προσέχει. Είναι μια κοπέλα που είναι πάντα με τα παιδάκια της, χωρίς δέκα παρατρεχάμενες από πίσω όπως βλέπουμε σε κάποιες κυρίες που το παίζουν ηθικές. Τέλος πάντων μην ανοίξω το στόμα μου. Μόνη της μεγαλώνει τα παιδάκια της, ποιον ενόχλησε η κοπέλα; Τι είναι αυτά τα πράγματα, πάτε καλά;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Χριστίνα ξέρεις τι ακούω καθημερινά; Ο κόσμος δεν πάει καλά. Μου έρχονται μηνύματα στα social media «σε άφησε ο πρώην σου γιατί δεν είσαι καλή εκεί», «πώς είσαι έτσι μωρή πλαστικομούρα», «δεν θα κάνει ποτέ κανείς παιδί μαζί σου». Το τι τρομακτικά σχόλια λαμβάνω καθημερινά… Γιατί τόσο μίσος; Ειδικά από γυναίκες!

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement