Ρουκ Ζουκ: Έρχεται σε… νέες περιπέτειες

«ROUK ZOUK» τις καθημερινές, έχουμε.

Advertisement

«ROUK ZOUK», όμως, δεν είχαμε, ποτέ την Κυριακή!

Το «ROUK ZOUK» μπαίνει σε… νέες περιπέτειες με τη μοναδική Ζέτα Μακρυπούλια σε κυριακάτικα «νυχτοπερπατήματα»!

Advertisement

Κάθε Κυριακή στις 20:00 το «ROUK ZOUK Special» έρχεται να… ρουκζουκάρει τα βράδια μας για φιλανθρωπικό σκοπό, ενισχύοντας το «Make A Wish» και το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Την Κυριακή 31 Οκτωβρίου η βραδιά και οι καλεσμένοι είναι… special!

Advertisement

Η ομάδα «Το Σεσουάρ», με τους Δανάη Μιχαλάκη, Τζένη Θεωνά, Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο και Χάρη Χιώτη, μονομαχεί με την ομάδα «Σαλεμένο Σουξέ» των Γιώργου Σουξέ, Ιωάννη Απέργη, Νικορέστη Χανιωτάκη, Γεράσιμου Σκαφιδά, Μαρίας Κορινθίου και Ισιδώρας Δωροπούλου και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό!

Το «ROUK ZOUK Special» κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 31 Οκτωβρίου στις 20:00 με ένα επεισόδιο που τα έχει όλα: πολύ γέλιο, μοναδικές ατάκες, ασταμάτητα πειράγματα, κέφι, αποκαλύψεις μικρών και μεγάλων μυστικών, αλλά και πάθος για τη νίκη. Με ασταμάτητη ενέργεια, ανεβασμένη διάθεση και πολύ χιούμορ, οι καλεσμένοι του «ROUK ZOUK Special» βάζουν ακουστικά, χτυπούν ρεκόρ πόντων και παίζουν για καλό σκοπό, για το «Make A Wish».

Το πιο παρεΐστικο τηλεπαιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, με την Ζέτα Μακρυπούλια, έρχεται να μας ταξιδέψει στον κόσμο της ψυχαγωγίας και την Κυριακή!

«Rouk Zouk Special»: Πρεμιέρα Κυριακή 31 Οκτωβρίου και κάθε Κυριακή στις 20:00.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement