«Σασμός»: Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης μιλά από το αστυνομικό τμήμα και δίνει το πιο δυνατό spoiler

«Ο Αντώνης συλλαμβάνει τον Μαθιό για το φόνο του Άγγελου» ξεκαθαρίζει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης, ο κατά κόσμον Δημήτρης Ήμελλος από τον «Σασμό», τη δημοφιλή σειρά του Alpha.

Advertisement

Η σειρά η οποία αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη, «έγραψε» στις καρδιές των τηλεθεατών και «τρέλανε» τα μηχανάκια της τηλεθέασης, συνεχίζει τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν, η οποία υπόσχεται καινούργιες ιστορίες και μεγάλες ανατροπές. Το «Alpha Τώρα» βρέθηκε σήμερα Πέμπτη, 21 Ιουλίου, στα γυρίσματα της σειράς, όπου συνάντησε τον Αντώνη Φραγκιαδάκη στο αστυνομικό τμήμα, και τον… ανέκρινε!

  • «Ο Μαθιός συλλαμβάνεται από τον Αντώνη για τον φόνο του Άγγελου. Ο φόνος του Στεφανή Σταματάκη εκκρεμεί. Παίζεται ένα παιχνίδι σε τι βαθμό και πώς είναι εμπλεκόμενη η οικογένεια Σταματάκη στους δύο φόνους. Χρησιμοποιείται ο φόνος του Άγγελου για να βγουν άλλα λαβράκια» αποκαλύπτει ο Δημήτρης Ήμελλος.
  • «Η σχέση του Αντώνη με τη Μαρίνα… Κάθε φορά που πάει  να χαρεί  ο Αντώνης κάτι γίνεται και ανατρέπονται τα πάντα…. Η ευχή του κόσμου, να δει το ζευγάρι μαζί,  θα γίνει πραγματικότητα. Σεναριογράφου θέλοντος και θεού επιτρέποντος ο Αντώνης θα το πάρει το κορίτσι. Το πότε θα το δούμε!».
  • «Η επιτυχία του “Σασμού” οφείλεται στην ομαδική δουλειά, στους συντελεστές  και τους ικανότατους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα και το καλό σενάριο. Και το κερασάκι, ο τόπος, η Κρήτη. Ένας τόπος της φαντασίας, ένα γαλατικό χωριό που μας θυμίζει πολύ όμορφα πράγματα» καταλήγει ο Δημήτρης Ήμελλος.

Δείτε το απόσπασμα εδώ: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement