«Σασμός»: Σοφία και Τάσος θα προσπαθήσουν, για να σωθεί ο γάμος τους

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη, η Σοφία Καμαριωτάκη, από την αγαπημένη σειρά «Σασμός» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρωί της Τετάρτης (9/3) και μίλησε για όλα ενώ έδωσε και spoiler για τον «Σασμό».

Advertisement

Σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype και ο Σπύρος Σαραφιανός ο οποίος υποδύεται τον σύζυγό της, τον Τάσο. Απόψε το βράδυ λοιπόν θα τον δούμε να διώχνει τη Σοφία από το σπίτι. Η Σοφία έχει εξωσυζυγική σχέση… «είναι πέρα από τις δυνάμεις της. Δεν είναι παιδούλα αλλά συμπεριφέρεται σαν παιδούλα. Όταν έρχεται ο  έρωτας τα ξεχνάμε όλα…» λέει η Ν.Γιαννουδάκη. «Αλλά είναι λίγο διττό της Σοφίας. Δεν νομίζω ότι έχει προχωρήσει σε βάθος το συναίσθημά της με τον καινούργιο άνθρωπο. Ένα κομμάτι της ζητάει προσοχή από τον σύζυγό της, τον Τάσο. Έχει βαλτώσει ο γάμος της» εξηγεί.

Δικαιολογεί τη Σοφία; «Ο γάμος θέλει δουλειά, προσπάθεια και δεν μπορεί να είναι στον αυτόματο» απαντά. «Τι συμβαίνει με αυτό το ζευγάρι: είναι χρόνια μαζί, έχουν διαφορά ηλικίας, υπάρχει βαθιά αγάπη αλλά όλες οι μονάδες προσοχής τους  έχουν στραφεί στο τι κάνει η κόρη τους. Υπάρχει μονοτονία στη ζωή τους, η κάθε μέρα είναι η  ίδια με την προηγούμενη, δεν συμβαίνει τίποτα καινούργιο κι  όλο αυτό έχει δημιουργήσει μια απίστευτη φθορά. Ο Τάσος έχει συνταξιοδοτηθεί, ασχολείται με λεπτομέρειες κι αυτή η γυναίκα αισθάνεται ότι έχει βαλτώσει». Στο σημερινό επεισόδιο ωστόσο… «ο Τάσος θα με σοκάρει και θα με κάνει να επανατοποθετηθώ, να δω τα πράγματα πιο σφαιρικά, και κάπως να αναλογιστώ τι έχει γίνει με αυτόν τον άνθρωπο».

Advertisement

Ο Σπύρος Σαραφιανός αναφερόμενος στο ρόλο του Τάσου και στην εξέλιξή του, τονίζει ότι: «Συντάσσομαι με τον Τάσο και τη συμπεριφορά του. Πολλά από αυτά που λέει μπορεί να τα έλεγα κι εγώ. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο αγαπάς και τις ρωγμές του, τα λάθη του, τις αδυναμίες του, με τα χρόνια αγαπάς το αδύνατό του σημείο και προσπαθείς να το καταλάβεις. Εύκολη είναι η παρόρμηση αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργήσει ένα νήμα το οποίο είναι πολύ δυνατό, για το σπάσεις εύκολα». Απόψε βλέπουμε μια έκρηξη η οποία είναι… «δικαιολογημένη, αλλά να έχετε υπομονή για το επόμενο».

Πάντως και οι δύο, θα προσπαθήσουν για να σωθεί αυτός ο γάμος.

Advertisement

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement