Σάββας Πούμπουρας: «Αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, αλλά αυτός που το κάνει»

Την ανάρτηση – απάντηση της Δανάης Μπάρκα σχετικά με το σχόλιο που έλαβε μέσω Instagram για τα κιλά της, σχολίασαν μεταξύ άλλων στο «Καλοκαίρι not». Την άποψη του θέλησε να πει και ο Σάββας Πούμπουρας που μίλησε στην πρωινή εκπομπή.

Advertisement

«Αυτό που θέλω να σου πω, επειδή άκουσα πριν που λέγατε για το κομμάτι του bullying και γι’ αυτό το μήνυμα που δέχτηκε η Δανάη Μπάρκα ή για τη φωτογραφία της Κλέλιας Ρένεση που είδα χτες. Νομίζω ότι έχει παραγίνει η συζήτηση σχετικά με το bullying. Δεν εννοώ να σταματήσουμε να μιλάμε για το bullying, όχι, είπε αρχικά ο Σάββας Πούμπουρας.

Παίρνουμε όλοι θέση απέναντι στο bullying και έχουμε το αντίθετο αποτέλεσμα γιατί επιτιθόμαστε σε αυτούς που κάνουν bullying. Ενώ δεν έχετε καταλάβει ότι αυτός που χρειάζεται βοήθεια δεν είναι αυτός που δέχεται bullying, είναι αυτός που κάνει το bullying.

Advertisement

Πιστεύεις ότι αυτός ο άνθρωπος θέλει 500 εχθρούς απέναντί του, να τον δείχνουν με το δάχτυλο και να του λένε “είσαι μαλ…ας που κάνεις bullying”; Αυτό πιστεύετε ότι θα λύσει το πρόβλημα», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement