Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτός είναι λόγος που έμεινε εκτός τηλεόρασης για 14 ολόκληρα χρόνια

Για όλους και για όλα μίλησε η Σοφία Αλιμπέρτη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης. Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απόφαση που είχε πάρει να μετακομίσει στην Πάρο και να αφήσει πίσω της την τηλεόραση.

Advertisement

«Η απόφαση να πάω στην Πάρο δεν έγινε πριν 14 χρόνια + 1 μέρα. Υπήρχε για 2-3 χρόνια στο μυαλό, που με βασάνιζε. Δούλευα από 12 χρονών. Κουράστηκα κάποια στιγμή να διαχειρίζομαι τον εαυτό μου και την εικόνα μου. Ο καθένας μπορούσε με μεγάλη ευκολία να βγει να μιλήσει για εσένα. Εγώ όμως έχω αλλάξει. Αυτό έχει σημασία. Από ένα σημείο και μετά με κούρασε πάρα πολύ αυτό» ανέφερε η Σοφία Αλιμπέρτη.

«Το σιχτίρισα. Μου χάλασε το στομάχι και την διάθεση κι είπα ότι δεν υπάρχει λόγος, ας φύγω τώρα. Στην Αθήνα στην αρχή δεν προσαρμόστηκα ποτέ. Πάντα στόχος μου ήταν να φθάσει η μέρα που δεν θα ζω στην πόλη αυτή. Ευχαριστώ τον Γιάννη που μου χάρισε εκτός από τα παιδιά μου και μία υπέροχη πατρίδα, η Πάρος ήταν πάντα το σημείο αναφοράς μου. Πήγα στην Πάρο, ο πρώτος χρόνος οκ, ο δεύτερος καλά, στον τρίτο είπα ότι κάτι πρέπει να κάνω γιατί αρχίζω και βαριέμαι. Μετά άρχισα να γαργαλιέμαι κι έμπλεξα με τα μαγαζιά. Αν με ακούσεις ποτέ να λέω ότι θα πάρω ξανά μαγαζί, χαστούκισέ με» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement