Σοφία Αλιμπέρτη – Θανάσης Πάτρας: Η τηλεοπτική τους συνάντηση μετά από 17 ολόκληρα χρόνια

Στο πλατό της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» βρέθηκαν ξανά μετά από 17 ολόκληρα χρόνια η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Θανάσης Πάτρας. Οι δύο παρουσιαστές θυμήθηκαν τη συνεργασία τους στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου στον Alpha με τίτλο «Αυτό μας έλειπε», όπου για δύο χρόνια (2004-2006) συνεργάστηκαν με επιτυχία. Στη συνέχεια, οι δρόμοι τους χώρισαν αφού Σοφία Αλιμπέρτη παρουσίασε στον ΑΝΤ1 το «Καλομελέτα κι έρχεται» ενώ ο Θανάσης Πάτρας πήρε το τιμόνι στην εκπομπή του Alpha.

Advertisement

Οι δύο παρουσιαστές βρέθηκαν ξανά το απόγευμα της Τετάρτης.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, γιατί θα έρθει ένας φίλος μου. Όταν ξεκίνησα το «Αυτό μας έλειπε», στην πρώτη εκπομπή πήγαμε σε ένα χωριό στους Πομάκους. Μου έδωσαν ένα μικρόφωνο και μου είπαν: κάνε συνέντευξη. Μου κόπηκαν τα χέρια, τα πόδια, έτρεμα. Έλεγα: πώς το κάνουν αυτό;», αφηγήθηκε η Σοφία Αλιμπέρτη λίγο πριν υποδεχθεί τον καλεσμένο της.

Advertisement

«Και ήρθε ο Θανάσης και λέει: κάτσε να σου δείξω. Μου χάρισε ασφάλεια και τη βεβαιότητα ότι είμαι σε καλά χέρια. Και όλα πήγαν καλά. Σήμερα είμαι χαρούμενη που φιλοξενώ τον Θανάση Πάτρα», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Χρόνια και ζαμάνια! Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Τα χρόνια περνάνε πάρα πολύ ωραία. Χαίρομαι πάρα πολύ που σε βλέπω και μου έλειψες. Σου εύχομαι καλή επιτυχία», είπε ο Θανάσης Πάτρας μπαίνοντας στο πλατό.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement