Σοκάρει ο Απόστολος Γκλέτσος: «Εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί. Πάτησα τα όρια του θύτη σε δύο περιπτώσεις»

Με διάθεση εξομολόγησης εμφανίστηκε χθες το βράδυ ο Απόστολος Γκλέτσος στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Θέμα της εκπομπής ήταν η σεξουαλική κακοποίηση, και ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τις δικές του εμπειρίες στο χώρο.

Advertisement

Αυτό που σόκαρε ήταν η αποκάλυψή του ότι κάποιες φορές στη διάρκεια της καλλιτεχνικής του πορείας, βρέθηκε στο ρόλο του θύτη και ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκε κι αυτός κάποια νέα παιδιά.

Όπως είπε στο Tik Talk:

Advertisement

«Με αυτήν την ευκαιρία πήγα προς τα πίσω και σκέφτηκα ότι ενδεχομένως κάποιες φορές να πάτησα τα όρια του θύτη χωρίς να το καταλάβω ή έκανα ότι δεν κατάλαβα. Σαφώς μπορεί να έχω κακομιλήσει ή ως πρωταγωνιστής ένα κορίτσι έρχεται να πει κάποιες ατάκες, της λες το βράδυ θα βγούμε κι αυτή για να μην χάσει το ρολάκι ή για το αυξήσει, γιατί συμβαίνει κι αυτό, κι εκεί καθαρά είναι εκμετάλλευση. Τώρα που το σκέφτομαι έχει γίνει δύο φορές. Εκείνη την ώρα σκεφτόμουν ότι είμαι ωραίος γκόμενος, τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί να εκμεταλλεύτηκα εκείνο το παιδί που πρέπει να ήμουν και δέκα χρόνια μεγαλύτερός του και δεν μου αρέσει καθόλου».

Και ο Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε λέγοντας:

«Και ζητάω συγγνώμη, αν έχει γίνει. Έχω δύο πράγματα συγκεκριμένα στο μυαλό μου. Δεν μου είπε κάποια ότι έγινε αλλά το λέω τώρα με αυτήν την ευκαιρία. Το σκέφτομαι τώρα και λέω αυτές οι δύο στιγμές μπορεί να ήταν έτσι, να καταπιέστηκαν δύο ψυχές και να μην το ήθελαν. Είναι συγκεχυμένα και πολύ ρευστά τα πράγματα. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο από το να ζητήσεις συγγνώμη.»

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ