Στέλιος Χανταμπάκης Vs Έλενα Χριστοπούλου: «Ήρθα για να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά»

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΙ βρέθηκε καλεσμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης σήμερα 10/5. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για όλους και για όλα και μάλιστα είχε έναν ιδιαίτερο διάλογο με την Έλενα Χριστοπούλου.

Advertisement

«Είχα δει, πριν φύγω, τι έλεγαν οι εκπομπές και είδα και τώρα που γύρισα λίγο. Οπότε, έχω μια εικόνα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δεν θα με ηρεμήσει, ούτε θα με αγχώσει παραπάνω, αγχώθηκα τότε. Απλά, όπου με καλούν, οφείλω να δω λίγο για να ξέρω και τη γνώμη του καθενός», είπε αρχικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε στη συνέχεια απευθυνόμενος στην Έλενα Χριστοπούλου: «Ήρθα για να σου πω ότι άμα θέλεις μπορείς να μου βγάλεις τα μάτια από κοντά. Είχες πει ότι “θέλω να μπω στην τηλεόραση και να του βγάλω τα μάτια”».

Advertisement

Ε.Χ.: Για το 2017 το είπα. Και ότι δεν έχεις καμία σχέση τώρα.

ΣΤ.Χ.: Ναι καλέ, για πλάκα το λέω, μην αγχώνεσαι.

Advertisement

Ε.Χ.: Κι εγώ σε ξέρω πριν το 2017, οπότε ξέρω πολύ καλά τι άνθρωπος είσαι και ότι είσαι ένα πολύ καλό παιδί.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είπε επίσης στην Έλενα Χριστοπούλου: «Κράτησα κάτι πριν μπω στο παιχνίδι που νομίζω ότι με βοήθησε πολύ. Είχε αναφερθεί κάτι για το ποιοι αντίπαλοι θα είναι και αν ζορίζομαι με κάποιους συγκεκριμένους. Έχεις πει ότι “ο μόνος αντίπαλος του Χανταμπάκη είναι ο εαυτός του”.

Προσπάθησα να καταλάβω πώς το εννοούσες και νομίζω ότι όντως ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας, γιατί εμείς αποφασίζουμε αν θα μας εκνευρίσει κάτι, αν θα μας κάνει χαρούμενους, αν θα μας ενοχλήσει, αν θα το αφήσουμε να περάσει. Οπότε, σε ευχαριστώ πολύ, το είχα πάντα στο μυαλό μου».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement