Στρατής Χατζησταματίου: «Προσδοκώ να ελκύω κοπέλες ως Στρατής και όχι ως “Μανώλης”

Είναι ο ήρωας από τον «Σασμό», ο οποίος είναι παρόν στις πιο καθοριστικές στιγμές των εξελίξεων. Κρατά μυστικά που τον βαραίνουν και τον κάνουν να πηγαίνει «πίσω». Ο Μανόλης, ο κατά κόσμον Στρατής Χατζησταματίου, παραχώρησε μία συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μίλησε για τον ρόλο του ως «Μανόλης» στη δημοφιλή σειρά του Alpha «Σασμός».

Advertisement

«Ο Μαθιός είναι στο μυαλό του Μανώλη ένα τέρας, ένας δολοφόνος. Έχει σκοτώσει, έχει πει ψέματα και συνεχίζει μέσα σε αυτό. Δεν κάνει καμία προσπάθεια για να μετανιώσει» σχολίασε, εξηγώντας το μίσος που τρέφει ο «Μανόλης» για τον «Μαθιό».
Όσον αφορά στη σχέση του χαρακτήρα που υποδύεται, με την «Κλαίρη»: «Είναι μία σχέση που θα δοκιμαστεί. Είναι δύσκολο να βλέπεις τον σύντροφό σου να κρύβεται».

Τέλος ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο τόσο στον δρόμο όσο και μέσω social media: «Στον δρόμο με φωνάζουν “Μανόλη”. Το Στρατής δεν το ξέρουν τις περισσότερες φορές. Πρόσφατα κάποια παιδάκια με φώναζαν όλοι μαζί “Μανόλη”, είχε πολύ πλάκα. Στα social media μου στέλνουν γιαγιάδες, το οποίο είναι επίσης συγκινητικό. Προσδοκώ να ελκύω κοπέλες ως Στρατής και όχι ως “Μανώλης”».

Advertisement

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement