Survivor 4: H Ανθή Σαλαγκούδη μιλά για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι – ΒΙΝΤΕΟ

Αδικημένη δήλωσε η Ανθή Σαλαγκούδη μιλώντας για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της από το survivor 4 την περασμένη Τετάρτη. Η παίκτρια του ριάλιτι που αναμφίβολα ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, μίλησε στο Love It της Παρασκευής.

Advertisement

«Αδικημένη αισθανόμουν από κάποιες συμπεριφορές. Με πείραζε όταν με χρησιμοποιούσαν ως παράδειγμα σε κάθε αγώνα όταν χάναμε. Το έριχναν πάντα σε μένα, στις δικές μου ήττες. Ήθελα να φύγω με άλλη διάθεση. Σίγουρα αν χαιρετούσα θα έβγαινε περισσότερη συγκίνηση.

Αναφερόμενη στον Περικλή Κονδυλάτο είπε: «Δεν ήθελα να καβγαδίσουμε μπροστά στις κάμερες και ο Περικλής δεν έδειχνε να το σέβεται. Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε για να το λύσουμε. Εν τω μεταξύ ο Περικλής είχε αρχίσει να κάνει παρέα με τα υπόλοιπα παιδιά της καλύβας που θεωρώ πως εκμεταλλεύτηκαν τον καβγά μου με τον Περικλή για να τον προσεγγίσουν. Είχα επενδύσει συναισθηματικά με τον Περικλή. Δεν το έκανα με κανέναν άλλο παίκτη. Ήταν όλο αληθινό για μένα… Σοκάρομαι, θεωρώ τόσο ακραία αυτά που λέει. Έχει τεράστια πικρία που έφυγε σε εκείνη τη φάση και κατηγόρησε εμένα και είπε ό,τι είπε. Ήθελε με αυτόν τον τρόπο να με εκδικηθεί και ήθελα σαν τρελός να φύγω. Καιροσκόπος δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ στη ζωή μου πως είμαι».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement