Survivor all Star: Ποιος είναι ο παίκτης μέσα από το παιχνίδι που κάνει αναρτήσεις με ψευδώνυμο στο Twitter;

Το Survivor all Star συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον αλλά όπως φαίνεται τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο της παραγωγής. Η αρχή έγινε με τον αποκλεισμό των δύο παικτών την προηγούμενη εβδομάδα καθώς παραβίασαν μερικούς πολύ σημαντικούς κανονισμούς σε σχέση με το φαγητό και την επικοινωνία.

Advertisement

Οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος και οι παραβιάσεις συνεχίζονται. Η σημερινή αποκάλυψη που έκανε η δημοσιογράφος Ξανθίππη Βουτσαλά στην εκπομπή “Breakfast at Star” λέει πως υπάρχει παίκτης που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Survivor all Star, έχει πρόσβαση σε κινητό και με ψευδώνυμο απαντά στα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στο Twitter.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό ρεπορτάζ για το Survivor all Star:

Advertisement

Survivor all Star – Απόψε στις 21:00

Η Ελευθερία Ελευθερίου αισθάνεται απογοήτευση μετά από τη νέα υποψηφιότητά της και δεν μπορεί να πιστέψει πως η ομάδα της την ψήφισε για μία ακόμα φορά.

Advertisement

Η ηρεμία που επικρατούσε στη Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια και όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από το ενδεχόμενο μιας επόμενης ήττας. Δεν υπάρχουν πια περιθώρια για λάθη.

Οι Κόκκινοι έρχονται αποφασισμένοι να σημειώσουν τη δεύτερη νίκη τους και να φέρουν σε δύσκολη θέση τους αντιπάλους.

Ποια ομάδα θα πάει ήρεμη στο συμβούλιο; Ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας ετοιμάζονται να λύσουν τις διάφορες τους. Τελικά όμως η ψηφοφορία της ηττημένης ομάδας φαίνεται πως κάτι κρύβει…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement