Survivor: Απόψε ο κρισιμότερος αγώνας πριν από την ένωση

Μια νέα μέρα ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor με τους Κόκκινους πιο χορτασμένους αφού κέρδισαν το έπαθλο φαγητού ενώ στη Μπλε Ομάδα συνεχίζουν τα προβλήματα συμβίωσης.

Advertisement

Πρώτο πρόγραμμα σε τηλεθέαση ήταν και χθες το Survivor με ποσοστό 22.1% στο σύνολο του κοινού και 23,8 % στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω κατά 10 μονάδες τον ανταγωνισμό, στην κοινή ζώνη μετάδοσης.

Εκτός ελέγχου μοιάζει να είναι η κατάσταση στη Μπλε παραλία, όπως θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του SURVIVOR.

Advertisement

Οι σχέσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας είναι πλέον οριακές. Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας δεν μπορούν να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και ξεσπούν κατά του make up artist, με τον τελευταίο να περνά την αντεπίθεση και να επιστρέφει το… γάντι, αλλά και τους χαρακτηρισμούς.

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες σε έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες ασυλίας της χρονιάς. Κι αυτό γιατί η ομάδα που θα κερδίσει θα βρεθεί με το μισό… πόδι στον πρώτο μεγάλο σταθμό του φετινού SURVIVOR, στο Πάρτι Της Ένωσης!

Advertisement

Ο νικητής, όμως, θα είναι μόνο ένας και, δυστυχώς, κάποιοι θα πρέπει να οδηγηθούν το βράδυ στην κάλπη για να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη ή μια συμπαίκτριά τους.

Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος ή η πρώτη υποψήφια για αυτήν την εβδομάδα και πώς θα αντιδράσει στο άκουσμα του ονόματός του / της από τον Γιώργο Λιανό;

Δείτε το τρέιλερ:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement