Survivor: Εκτός παιχνιδιού η «γαζέλα» της Μυκόνου!

Η πρώτη αποχώρηση από το Survivor 4 με τις νέες ομάδες Κόκκινων και Μπλε είναι πλέον γεγονός!

Advertisement

Η ομάδα των Κόκκινων αποχαιρέτησε χθες ένα μέλος της, ένα άτομο που το τελευταίο διάστημα είχε πρωταγωνιστήσει σε σκηνικά έντασης.

Ένα άτομο που ξεχώριζε με την παρουσία του και τον δυναμισμό του.

Advertisement

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη και ο σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος.

Κι αφού το κοινό είχε αναδείξει ως δημοφιλέστερη παίκτρια την Ανθή Σαλαγκούδη, η δημοσιογράφος είχε το δικαίωμα να υποδείξει αυτή το τρίτο άτομο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Advertisement

Η Ανθή Σαλαγκούδη έβγαλε στη «σέντρα» την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σώζοντας τον εαυτό της αφού έτσι αυτόματα εξαιρέθηκε η ίδια από την διαδικασία!

Ο δεύτερος δημοφιλέστερος παίκτης στο κοινό ήταν ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος και υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Έτσι μετά τις αναπάντεχες αυτές ανατροπές, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από το Survivor. Κι αυτή είναι η Ελίζαμπεθ Ελέτσι!

Με την ανακοίνωση του ονόματός της, οι παίκτες της ομάδας των Μπλε δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα χαμόγελα ανακούφισης αφού βγαίνει από το παιχνίδι μια πολύ δυνατή αντίπαλος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement