Survivor – Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Και ποιον δεν έθαψε στις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της!

Εκτός του Survivor 4 είναι εδώ και λίγα 24ωρα η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η πρώην παίκτρια φαίνεται ότι έχει πάρει πάρα πολύ βαριά την αποχώρησή της από το ριάλιτι και δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν κατηγορεί για αυτό.

Advertisement

Στο στόχαστρό της μπήκαν Σαλαγκούδη, Βέλλη, Ιγγλέζου, Κονδυλάτος!

Η γαζέλα της Μυκόνου, λίγο μετά την ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό ότι αποχωρεί από το παιχνίδι, μίλησε στην κάμερα του Survivor δηλώνοντας ότι ήταν “απειλή για τις κοπέλες και γι’ αυτό την έφαγαν όπως έκαναν και με την Κάτια”.

Advertisement

Δεν στάθηκε όμως μόνο σε αυτό αλλά πέρασε γενεές δεκατέσσερις σχεδόν όποιον κυκλοφορούσε στον Άγιο Δομίνικο, μην αντέχοντας την ήττα της.

«Η αποχώρησή μου με πλήγωσε πολύ. Δεν μου άξιζε, έφερνα νίκες. Ήμουν απειλή για τις κοπέλες. Πριν από μένα ήταν η Κάτια και γι’ αυτό τη φάγανε. Δεν περίμενα ότι η Ανθή θα είναι η δημοφιλέστερη. Μήπως τη λυπήθηκε το φιλοζωϊκό; Πάντα έλεγε για το γάτο της. Η Ανθή είναι αργή, είχε θέμα με τη συνεργασία, της το είχα πει πολλάκις γι’ αυτό και με ψήφισε. Η Άννα Μαρία υπέδειξε στην Ανθή να με βγάλει προτεινόμενη. Οι γυναίκες θέλουν να με εξαφανίσουν από το πλάνο».

Advertisement

Και σε αυτό το σημείο άρχισε να αναλύει την συμπεριφορά της Ανθής και της Άννας-Μαρίας:

«Η Ανθή Σαλαγκούδη δεν είναι για το Survivor. Η Ανθή παραπονιόταν για το σαμπουάν, τις μάσκες και τον γάτο της ότι της λείπουν. Τότε γιατί ήρθες; Δεν μου αρέσει να μου κάνουν παρατηρήσεις για τα ελληνικά μου. Η Άννα Μαρία νόμιζε ότι είναι η δασκάλα των ελληνικών. Της αρέσει να διορθώνει τους πάντες και είναι αθυρόστομη».

Μετά ήρθε η ώρα της Ασημίνας, της «ξινής»:

«Την Ασημίνα τη χαιρέτησα ξινά, όπως ήταν και αυτή ξινή. Η Ασημίνα είχε πει ότι θέλει να γίνει …Mykonos live tv girl, ουσιαστικά ήθελε να πάρει τη θέση μου. Σαν να ζήλευε τη δική μου ιδιότητα, ήθελε διακαώς να γίνει δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Δεν θέλω να έχω καμία επαφή μαζί της, είναι διπρόσωπη».

Κι αφού τελείωσε με τα κορίτσια του Survivor, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ασχολήθηκε με τον Περικλή:

«Ο Περικλής είναι αυτός που κινεί τα νήματα. Αγαπητέ Περικλή, για να γίνεις αρχηγός πρέπει να φέρνεις νίκες. Όταν μπήκα στο Survivor μου είπε η Ανθή ότι η Κάτια είπε “καλέ, τι θέλει αυτή εδώ;”. Η Ελευθερία μου είχε πει ότι πριν πάω εγώ, η Κάτια της είχε όλες “υπό”. Λυπάμαι τους συμπαίκτες μου».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement