Survivor: Γκίνια κι ατυχήματα για τους Κόκκινους, απόλυτη χλιδή για τους μπλε

Ένα ακόμη επεισόδιο γεμάτο ένταση κι εκπλήξεις παρακολουθήσαμε χθες στο Survivor 4. Ο Γιώργος Κοψιδάς προκάλεσε αναστάτωση στους Κόκκινους σχετικά με την μερίδα φαγητού του, ο Κώστας Παπαδόπουλος δέχθηκε επίθεση από ένα σαλάχι, ενώ ο Ατζούν για να γλυκάνει την ομάδα που έχασε στο αγώνισμα, τους κέρασε κάτι πολύ λαχταριστό!

Advertisement

Στην παραλία των Κόκκινων, οι παίκτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους όταν την ώρα της μοιρασιάς του φαγητού, ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε αναφορά στις μερίδες που παίρνει ως vegan.

«Νιώθει πάντα ριγμένος και δεν μπορεί να το διαχειριστεί», είπε ο Μπόγδανος.

Advertisement

Επίθεση αλλά υποθαλάσσια δέχτηκε ψαρεύοντας στο νερό ο Κώστας Παπαδόπουλος, όχι από συμπαίκτη του, αλλά από ένα σαλάχι! Ο ζαχαροπλάστης το καμάκωσε αλλά την ώρα που το έβγαζε από τη βέργα, τον χτύπησε με την ουρά του και πέθανε από τον πόνο!

Και μπορεί στο χθεσινό αγώνισμα οι Κόκκινοι να κέρδισαν με σκορ 10-3 και να απόλαυσαν το έπαθλο, ένα πλούσιο γεύμα σε κότερο, όμως ο παραγωγός του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι για να κατευνάσει τα οξυμένα πνεύματα στην παραλία των Κόκκινων, αποφάσισε να τους κεράσει από ένα κομμάτι στον καθένα cheesecake.

Advertisement

Κι ενώ στην παραλία τους οι Κόκκινοι απολάμβαναν το δωράκι του Ατζούν, στο κότερο οι Μπλε … ζούσαν στιγμές μεγάλης πολυτέλειας!

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Survivor

Διαβάστε επίσης

Advertisement